Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Να θυμίσουμε στους «δυτικόδουλους» ποιος είναι ο Άσαντ! Επισκέφθηκε ΟΡΘΟΔΟΞΗ εκκλησία που ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ οι φίλοι των ΗΠΑ… (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ορισμένοι αναρωτιούνται ακόμη και σήμερα γιατί η Ελλάδα θα πρέπει να στηρίζει τον Μπασάρ αλ Άσαντ.

Η απάντηση είναι πολύ απλή και αποτυπώνεται εξαιρετικά στο παρακάτω βίντεο και στις φωτογραφίες.
Τέτοιες ημέρες (21 Απριλίου του 2014) ο Σύριος ηγέτης είχε επισκεφθεί ένα παλιό ιστορικό Ορθόδοξο μοναστήρι στην Maaloula. Η Ορθοδοξία γιόρταζε την Κυριακή Πάσχα, όμως η Συρία βρισκόταν εν μέσω εμφυλίου πολέμου και οι αντάρτες είχαν χτυπήσει την περιοχή που βρισκόταν το μοναστήρι.

Recap 9 Feb 2017...

Syrian President Bashar al-Assad and his wife Asma free 54 women and children after a prisoner swap deal with Western backed militants who kidnapped and held them for over three and a half years. pic.twitter.com/kGG0Z5sw1f
Recap Apr 2014..

Assad pays visit to old Christian town

President Bashar al-Assad paid an Easter Sunday visit to a historic Christian town newly recaptured from Western backed rebels, as opposition fighters counter attacked his forces in a key battleground city. pic.twitter.com/PjI1JHxqsR


Ο Άσαντ στήριζε το Ορθόδοξο μοναστήρι τη στιγμή που οι δυτικοί «φίλοι» μας το είχαν ρημάξει. Αυτή είναι η αλήθεια και θα πρέπει όλοι να το αντιληφθούμε.
Δείτε και τις φωτογραφίες από την επίσκεψη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)