Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Έχει διατυπωθεί πολλές φορές ότι τα μεγάλα κανάλια εξασκούν προπαγάνδα στον Ελληνικό λαό, με ειδήσεις που παρασύρουν τον κόσμο σε λανθασμένα συμπεράσματα κάνοντας τον πρόβατα προς την σφαγή. 
Τα συμφέροντα που υπάρχουν είναι τεράστια, αλλά μαζί με αυτά δημιουργούν δημοσιογράφους ψεύτες, με ενημέρωση που εμπεριέχουν στημένα θέματα, προβάλλοντας τα τις απαιτήσεις των αφεντικών τους.
Άραγε ποια είναι αυτά τα αφεντικά που μέσω της τηλεόρασης και των ΜΜΕ επιδρούν στην διαμόρφωση την κοινής γνώμης, αυτό το εύλογο ερώτημα απαντιέται μέσα από την λίστα που παραθέτουμε για τους μετόχους των τηλεοπτικών σταθμών.
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η οικονομική κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο είναι τραπεζική κρίση, κρίση για να ελέγξουν και να τρομοκρατήσουν τους λαούς, κάνοντας τους έρμαια της παγκόσμιας εξουσίας. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ίδιοι έχουν αναφέρει ότι από το 2009 κυβερνά η Παγκόσμια Κυβέρνηση, δηλαδή αυτοί που έχουν την οικονομική δύναμη, επίσης μόνο οι Ελληνικές τράπεζες από το 2008 (κυβέρνηση Καραμανλή) έχουν παραλάβει από τις Ελληνικές κυβερνήσεις με άγνοια του Ελληνικού λαού το συνολικό ποσό των 238 δισ. ευρώ. (Ετοιμάζουμε σχετικό θέμα με την βοήθεια των νομικών μας συνεργατών). 
Συνεπώς τα συμφέροντα των τραπεζών θα πρέπει να διαδοθούν μέσα από τα ΜΜΕ, για να υπάρξει επίδραση στο λαό, για να επιτευχθεί ο σκοπός τους οι τραπεζίτες ελέγχουν την τηλεόραση όπως φαίνεται στην λίστα των μετόχων που ακολουθεί. 
Η επιστροφή στην δραχμή όπως διαφήμιζαν στον ΑΝΤΕΝΝΑ είναι καταστροφή, όχι για τον Ελληνικό λαό, αλλά για τους τραπεζίτες και τους δημοσιογράφους που προωθούν την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Αυτή η απατηλή διαφήμιση κατάφερε να φοβίσει και να δημιουργήσει μια αστάθεια στους ψηφοφόρους των τελευταίων εκλογών που μέσα τους θεώρησαν πιο ασφαλή να παραμείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ψηφίζοντας τον Σαμαρά. Έτσι και με πολλούς ακόμα τρόπους διαμορφώνονται οι απόψεις και οι συνειδήσεις από τα φαιρέφωνα της Νέας Τάξης, για αυτό κλείστε την φωνή τους, κλείστε την τηλεόραση ή δείτε κανάλια που δεν ελέγχουν άμεσα οι τραπεζίτες και οι πολυεθνικές.  

ΣΥΝΟΨΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ:
ΑΝΤΕΝΝΑ TV
Τράπεζες:
THE BANK OF NEW YORK
Πολυεθνικές:
ALTAVISTA GLOBAL HOLD.LTD
GLOBECAST HOLDINGS LTD 
HOLNEST INVESTMENTS LTD
PROGRESSCO HOLDINGS LIMITED

MEGA CHANNEL
Τράπεζες:
BNP PARIBAS PRIVATE BANK (SWITZERLAND S.A.)
GS BANK
ΤΡΑΠΕΖΑ E.F.G. EUROBANK ERGASIAS A.E.
EFG BANK (MONAKCO) S.A.M.
ALPHA BANK LONDON NOMINEES LTD
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Πολυεθνικές:
BENABAY LLIMITED
PREMIER LTD
SARAN HOLDINGS S.A.
ELKIN HOLDINGS SA
MOONGOLD INVESTMENTS LIMITED
GOODLASS INVESTMENTS LIMITED
BALTAZI INVESTMENTS LIMITD
OPALTON INVESTMENTS LIMITED
CYRENIA ENTERPRISES SA
LAGAN ENTERPRISES SA
TONE BUSINESS SA
VALENS TRADING SA
BENABAY LLIMITED (συμφερόντων ΒΙΚΤΟΡΑ Σ. ΡΕΣΤΗ)
COMET SHIPHOLDING INC
PLAZA SHIPHOLDING CORP.
GAZPROMEXPORT LTD

STAR CHANNEL
Πολυεθνικές:
THELON TRADING LIMITED
DASEN HOLDINGS LIMITED
MOOREFIELDS S.A.
BLUE DIME HOLDING S.A.
HOGRID HOLDINGS LIMITED
RICHARD BREKELMANS
APLHA
Πολυεθνικές:
SIXOMEN LTD

ALTER:
Τράπεζες:
COMMERZBANK AG FRANKFURT IB


Πηγή: από τήν επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Φωτογαρφία:http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/mega-antenna-alpha-star660.jpg

ΠΗΓΗ: http://eleftheroiellines.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6033.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)