Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΕΣΩ ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ «ΣΚΟΠΙΑΝΟ» ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ 6 ΜΗΝΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ!



«Τα Νέα Σαββατοκύριακο» δημοσιεύουν το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Αθήνα και Βερολίνο σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ και το «παζάρι» της δωσίλογης κυβέρνησης προκειμένου να δρέψει εκλογικούς καρπούς «προσφέροντας» λύση στο «Μακεδονικό».

Συγκεκριμένα, οι σιωνιστές τοκογλύφοι εξουσιοδότησαν το Βερολίνο να υποσχεθεί πολιτική «ανάσα» έξι μηνών στην κυβέρνηση που ζυγίζει τις παραμέτρους για το χρόνο διεξαγωγής εκλογών.



 Συγκεκριμένα η δωσίλογη ψευτοαριστερή  κυβέρνηση, αν κλείσει το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, θα λάβει ως «αντάλλαγμα»   την παράταση για έξι μήνες των ληστρικών περικοπών στις συντάξεις που έχουν ψηφιστεί για να ισχύσουν την 1η Ιανουαρίου 2019!!!


Το «αντάλλαγμα» που υπόσχεται για λογαριασμό των σιωνιστών τοκογλύφων η Γερμανία, είναι αχρείο, άθλιο όπως όλα τα αντίτιμα της προδοσίας, αλλά ακόμη και αν το δει κανείς από την πλευρά του προδότη είναι πάρα πολύ φτηνό...

Όμως για την ψευτοαριστερή  κυβέρνηση αυτό το πάρα πολύ φτηνό «αντάλλαγμα» είναι σημαντικό, καθώς θέλει να κρατηθεί στην εξουσία και το «δώρο» να έχει έξι μήνες παράταση στο ληστρικό «μαχαίρι» που θα κόψει για άλλη μια φορά τις συντάξεις είναι γι αυτήν όπως η μάσκα οξυγόνου σε κάποιον που πεθαίνει από ασφυξία!!!. 

Εκεί φτάσαμε! Να παζαρεύουν την Μακεδονία μας για έξι μήνες παράταση της εξόντωσης των συνταξιούχων μέχρι να γίνουν οι εκλογές και μετά ανενόχλητοι το καλοκαίρι του 2019 να γίνουν χωρίς αιδώ και ενδοιασμό οι περικοπές στις συντάξεις!!!


ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

ΛΑΕ ΒΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΞΑΝΑ!

ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 

ΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!


Ακολουθεί η επιστολή της Ισμήνης Παπάζογλου μαθήτριας Γ Λυκείου, Ενιαίου Λυκείου Θεσσαλονίκης, πρός όλους μας!!!

Σχετική εικόνα


«Είμαι μαθήτρια της Γ Λυκείου Ενιαίου Λυκείου Θεσσαλονίκης, είμαι γέννημα θρέμμα της Μακεδονίας εγώ, όπως ο πατέρας, η μητέρα μου, οι παππούδες και οι γιαγιάδες, οι πρόγονοί μου σε βάθος χρόνου.

Το αίμα της ράτσας με καλεί να ορθώσω ανάστημα και λόγο, να βροντοφωνάξω στην κυβέρνηση και σε όλη την πολιτική ηγεσία του τόπου μας.

Μην πουλάτε την ιστορία μας, μην ξεπουλήσετε τη Μακεδονία, τη χώρα ηρώων, αγέρωχων αγωνιστών, μην υποκύψετε στις πιέσεις των ισχυρών, είμαστε λίγοι ναι, όμως έχουμε ψυχή να αγωνιστούμε, να υπερασπισθούμε σαν τον Διγενή Ακρίτα την Ιστορία μας, τις αξίες μας, τα ιδανικά μας.

Αφήστε τά μας παρακαταθήκη. Είναι ο Θώρακάς μας, η ασπίδα μας για το μέλλον που φαντάζει δυσοίωνο.

Η Μακεδονική ψυχή θεριεύει και πετιέται στους αγέρηδες του κόσμου ζητώντας δικαίωση.

Ζωντανεύουν οι νεκροί τούτης εδώ της γης για να αρματωθούν και να παλέψουν. Δεν μοιράζεται η ιστορία, το ψωμί μοιράζεται και ο πλούτος.

Ντροπή σου Έλληνα αν πουλήσεις τη Μακεδονία.

Σας στέλνω φωτογραφία ενός άξιου Έλληνα που πραγματικά πονάει την Ελλάδα να τη βάλετε στο άρθρο.»

oimos-athina.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)