Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ! SPIEGEL: «Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ NSA ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!» ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;


Αποτέλεσμα εικόνας για thief credit cardΑγανάκτηση σε κάθε ανυποψίαστο πολίτη, Και Ντροπή σε όσους επιβάλλουν τα διάφορα σχετικά μέτρα παρανομώντας «εν γνώσει τους» προκαλούν  όσα αποκαλυπτικά μας πληροφορεί το θεωρούμενο έγκυρο περιοδικό «Spiegel» (διαδικτυακή έκδοση) σχετικά με δραστηριότητες της Κυβερνητικής Αμερικανικής «NSA» (National Security AgencyΥπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας)


Συγκεκριμένα, σε άθρο με τίτλο «Η NSA Παρακολουθεί τον Οικονομικό Κόσμο», το «Spiegel» ,χαρακτηρίζοντας τις αποκαλύψεις «Εμπρηστικές» αναφέρει ότι η NSA παρακολουθεί της Συναλλαγές που γίνονται μέσω πιστωτικών καρτών σε 70 τράπεζες σε όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ . Μέσα από το
πρόγραμμα με την κωδική ονομασία»DishFire»,ήδη από το 2009,  η Αμερικανική Υπηρεσία συλλέγει τα δεδομένα εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι οι τράπεζες χρησιμοποιούν Γραπτά μηνύματα για να ενημερώσουν τους πελάτες τους σχετικά με τις συναλλαγές. To επίσης θεωρούμενο έγκυρο «Bloomberg» αναπαράγοντας την είδηση μας λέει ότι οι πληροφορίες αυτές βασίζονται στον γνωστό πρώην πράκτορα της CIA και της NSA Edward Snowden (Σνόουντεν) ο οποίος το 2013 αντέγραψε και διέρρευσε απόρρητα έγγραφα της NSA ενώ το πρόγραμμα παρακολούθησης στοχεύει και σε αυτές καθ’αυτές τις εταιρείες πιστωτικών καρτών όπως η Visa.

Σύμφωνα με αυτά τα έγγραφα της NSA το ευρωπαϊκό σύστημα συναλλαγών SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication – Εταιρεία Παγκόσμιων Διατραπεζικών Χρηματοπιστωτικών Τηλεπικοινωνιών) παρακολουθείται σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα ενώ η βάση δεδομένων Tracfin, που συγκεντρώνει τα δεδομένα που προκύπτουν από το πρόγραμμα «Follow the Money» από τις παρακολουθήσεις συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες και μεταφοράς χρημάτων, είχε ήδη 180 εκατομμύρια καταχωρήσεις για το 2011. Ο αντίστοιχος αριθμός για το 2008 ήταν 20 εκατομμύρια. Φανταστείτε που έχει φτάσει ο αριθμός εν έτει 2017… Τέλος το πρόγραμμα SWIFT χρησιμοποιείται από περισσότερες από 8.000 τράπεζες παγκοσμίως, ωστόσο η NSA παρακολουθεί και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όταν το κρίνει απαραίτητο.

Αφού πούμε ότι μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ αναλυτικά γιατί είναι επικίνδυνη και αντισυνταγματική η Εκβιαστική Επιβολή Πλαστικού Χρήματος και Τραπεζικής Εξάρτησης, να κλείσουμε λέγοντας ότι Τα προφανή ερωτήματα και η δικαιολογημένη αγανάκτηση που προκύπτουν μετά (ΚΑΙ) από όλα αυτά είναι: ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ;;; Μήπως έχει ξεχάσει το  Άρθρο 9Α του Συντάγματος, (Προστασία προσωπικών δεδομένων),  το οποίο αναφέρει: “Καθένας έχει δικαίωμα προστασίας από τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση, ιδίως με ηλεκτρονικά μέσα, των προσωπικών του δεδομένων, όπως νόμος ορίζει. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων διασφαλίζεται από ανεξάρτητη αρχή, που συγκροτείται και λειτουργεί, όπως νόμος ορίζει ;   ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΠΟΥ  ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2013; ΓΙΑΤΙ ΕΞΩΘΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;

Πηγές: http://www.spiegel.de/international/world/how-the-nsa-spies-on-international-bank-transactions-a-922430-2.html   ( The revelations of spying on credit card transactions are also incendiary. Under the codename «Dishfire,» the intelligence agency collects information on credit card transactions from some 70 banks worldwide, most of them in crisis-ridden countries, including banks in Italy, Spain and Greece. The Americans also take advantage of the fact that many banks use text messages to inform their customers of transactions. The Dishfire program has been running since spring 2009.)
https://www.bloomberg.com/news/articles/2013-09-16/is-the-nsa-looking-at-your-bank-and-credit-card-records-too
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=530585

tharsomen.wordpress.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)