Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

πατηρ Σαββας Λαυρεωτης ''Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟ-ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ''

Αποτέλεσμα εικόνας για Σαββας Λαυριωτηςπατηρ Σαββας Λαυρεωτης 16-5-16 BLU SKY TV ':Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟ-ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

Έγινε Ημερίδα για αυτό το θέμα κλικ ΕΔΩ https://www.youtube.com/playlist?list...
Βασικό σημείο της εμφάνισης του αντίχριστου και της δευτέρας παρουσίας του χριστού θα είναι συμφωνα με την προφητεια του αποστολου παυλου το χάσιμο των παραδόσεων της πίστης μας απο τους οικουμενιστες... ...῎Αρα οὖν, ἀδελφοί, στήκετε, καὶ κρατεῖτε τὰς παραδόσεις ἃς ἐδιδάχθητε εἴτε διὰ λόγου εἴτε δι' ἐπιστολῆς ἡμῶν....ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΥ
ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Β'
http://users.sch.gr/aiasgr/Kainh_Diat...



megasfilippos

www.youtube.com/watch?v=5r69jGMjAMU

2 σχόλια:

  1. OΣαββας Λαυρεωτης is nobody. He is a well fed lazy monk and he is talking NONSENSE
    Islamists slaughter thousands of Christians every day. Christians should be UNITED NOT DIVIDED. Wake up and STOP this NONSENSE. We are all Christians. This fact of Christianity unite us all.
    Who is Σαββας Λαυρεωτης?? A monk of no importance who cares only about eating well and doing nothing everyday for years. A lazy monk.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ αναγνώστη/τρια, με τα 3 ΧΧΧ και με 1 ΝΑ, νομίζουμε ότι μόνο με αυτή την ονομασία εσείς είστε ο άγνωστος - κανένας και όχι ο πατέρας Σάββας Λαυριώτης. Όλα τα έχουμε ακούσει αλλά τεμπέλη μοναχό πρώτη φορά το συναντούμε. Μας εντυπωσιάζει το σκεπτικό σας, που αναδεικνύει ότι είσαστε άσχετος/η με τον μοναχισμό. Είναι αλήθεια ότι ο Χριστιανισμός κινδυνεύει από τον Ισλαμισμό, αλλά και άλλες θρησκείες, όπως ο Βουδισμός, σε λίγο θα μας αναφέρετε ότι πρέπει να ενωθούμε και με τους Βουδιστές.
    Όπως και να έχει είσαστε υπέρμαχος της πανθρησκείας και του Οικουμενισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)