Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ηγέτες εταιρειών ξευτελίζουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ …!!! ΣΑΛΛΑΣ, ΛΕΚΚΑΚΟΣ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΠΑΝΟΣ, DIETER ZETSCHE, AKIO TOYONDA…!!!!!

Θα τους αποκαλύψουμε ή θα ΜΑΣ θάψουν ΟΛΟΥΣ…..;;;;; Για λίγα ευρώ…..και στέλνουν στον ΘΑΝΑΤΟ τις οικογένειές  ΜΑΣ…;;;;;;; Θα είστε θεατές….;;; Είναι αδίστακτοι….!!!!!!! Ξεμοναχιάζουν αδύναμους –ανυπεράσπιστους και τους εξαντλούν ψυχικά-οικονομικά μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ….!!!  Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και ΕΜΕΙΣ εκατομμύρια, πως μας αφανίζουν…;;;;; Διαδώστε το, να δημοσιεύσετε ΟΛΑ τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ΑΛΗΘΕΙΑ, την ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ την κρύβουμε
γιατί  θα ΜΑΣ αφανίσουν ΟΛΟΥΣ…!!!!!!  Τουλάχιστον να διαβάσουν οι ανυποψίαστοι πολίτες τι μου κάνουν και να σκεφτούν τι θα κάνουν σε ΑΥΤΟΥΣ…!!!!! ΌΤΑΝ ΈΛΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ…..!!!!  

Ξευτελίζουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προκειμένου να μην τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις ενώ οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ θα αναποδογυρίσουν την ΓΗ για να τηρήσουμε ΕΜΕΙΣ τις δικές ΜΑΣ συμβατικές υποχρεώσεις των ΔΑΝΕΙΩΝ που τοκίζουν με απίστευτους τόκους επί τόκων επί τόκων επί τόκων επί τόκων   ……….Έλληνες ηγέτες(;) μαζί αλλοδαπούς ηγέτες(;)    ….;;;;;;; http://kataggeilte.blogspot.com/2015/07/blog-post_431.html Καταδιώκουν στην πιο διεθνώς ΔΙΑΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ την ΕΛΛΑΔΑ τους αδύναμους
ανυπεράσπιστους και τα παιδιά ενώ οι τρομοκράτες παιδεραστές, εγκληματίες παιδόφιλοι  έχουν  ΑΣΥΛΙΑ…..;;;;;;;; Και οι Έλληνες πολιτικοί(;) που τα οικονομικά και πολιτικά σκάνδαλα έχουν ακουστεί στα πέρατα της οικουμένης και κανένας δεν αντιδρά, ακόμα και αν έχουν ΑΣΥΛΙΑ….;;;;;;;;;;;;;;;;  https://youtu.be/miNXjUrNYyM?t=15       Που…….;;;;;;; Στην πιο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ Ευρωπαϊκή χώρα του κόσμου…….;;;;;;;;;;  https://youtu.be/NS90TlfMFDs

Στην Ελλάδα των διωγμών ο πανίσχυρος Τραπεζίτης κος. Μ. ΣΑΛΛΑΣ αντιδικεί δώδεκα χρόνια για να μην πληρώσουν λίγα ευρώ για αιματολογικές εξετάσεις στην απολύτου ανάπηρη, θύμα πολέμου, ΚΩΝ/ΝΑ ΣΠΙΝΟΥΛΑ  http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/blog-post_402.html

Ξευτίλισε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ για να ΜΗΝ βοηθήσει την απολύτου ανάπηρη, θύμα πολέμου, ορφανή αυτός είναι ο πανίσχυρος Έλληνας ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ.
Με μια ΠΛΑΣΤΗ βεβαίωση που έδωσε ο ΣΠΑΝΟΣ ιδιοκτήτης της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε. στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α, ακύρωσαν ΟΛΕΣ βεβαιώσεις  , ισχυριστήκαν στο δικαστήριο ΌΤΙ  τα προηγούμενα πιστοποιητικά ήταν αναληθές σε περιεχόμενο έγγραφα …!!!! Τις  δικές  τους….;;;;;;;;;;;  Αυτές που έδωσαν μετά από αίτημα της ανάπηρης (βλέπε σχετ. βεβαίωση απο ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ που εξαπάτησε τις δικαστικές αρχές  και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ –ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ σελ. 15 & 16  & 1,2,3, βεβαίωση από ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ )  
 ΌΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, οι πραγματικοί ΗΡΩΕΣ, αψήφησαν την ΔΥΝΑΜΗ που έχει που ξευτελίζει το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ξεδιάντροπα αφού καταδιώκει ΑΘΩΟΥΣ,  αφού πρώτα είχε θάψει   http://attikanea.blogspot.gr/2014/10/blog-post_17.html   ,         http://attikanea.blogspot.gr/2015/02/blog-post_363.html την απολύτου ανάπηρη , θύμα πολέμου , ορφανή ΚΩΝ/ΝΑ ΣΠΙΝΟΥΛΑ http://eleftheroiellines.blogspot.gr/2015/08/blog-post_62.html  με νέο ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ , το οποίο αντικατέστησε το προηγούμενο ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ, με πλαστό έγγραφο (βλέπε σχετ. βεβαίωση από ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ που εξαπάτησε τις δικαστικές αρχές),   εξαπατήθηκαν οι Σεβαστοί  Δικαστές στο ΝΕΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ……………Τον ξεμπροστιάζουν, τον καταδίδουν , τον προδίδουν, καταθέτοντας την ΑΛΗΘΕΙΑ, που έκρυψαν από το δικαστήριο  ότι  ΟΛΟΙ οι γιατροί ήταν συμβεβλημένοι με τις εταιρείες  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α που είναι κύριος μέτοχος ο κολοσσιαίος όμιλος του κ. ΣΑΛΛΑ και την συμπράττουσα με αυτούς εταιρεία της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε  ……!!!! Το Δικαστήριο αγνόησε το πόρισμα «ΒΟΜΒΑ» εναντίον της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε. που μας έδωσαν από το ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (Σ.Δ.Ο.Ε.) που αναφέρουν ότι τα τιμολόγια είναι νόμιμα…!!!!http://kataggeilte.blogspot.com/2015/07/f.html ………Ενώ τα τιμολόγια της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε. αναφέρουν ΟΛΑ την συμμετοχή της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α οι ηγέτες τους κ.κ. ΛΕΚΚΑΚΟΣ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΠΑΝΟΣ , ΣΑΛΛΑΣ ψευδώς ισχυριστήκαν ότι ΔΕΝ έχουν συμμετοχή αλλά ΕΚΠΤΩΣΗ, ψευδώς ισχυριστήκαν ότι είχαν ακυρώσει το συμβόλαιο ενώ το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ισχυρίζεται ότι ΔΕΝ το είχαν ακυρώσει όπως είπαν στο δικαστήριο , δηλ. με συστημένη επιστολή …..!!!!!!!!! Ψεύδονται ασύστολα κατ’ εξακολούθηση ξευτελίζουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ καταπατούν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα με το ΖΟΡΙ.     

Έχει πληρώσει η απολύτου ανάπηρη όλες τις εξαμηνιαίες δόσεις για να ΜΗΝ θεωρηθεί εκπρόθεσμη , η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α που κύριος μέτοχος είναι ο κ. ΣΑΛΛΑΣ εισέπραττε και στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ισχυρίστηκαν ότι η ασφαλισμένη ΔΕΝ πλήρωνε εμπρόθεσμα ……!!!!! ΧΑΟΣ δημιουργούν οι ευεργέτες της Ελλάδας…;;; http://troktiko2.com/8509 Ξευτελίζουν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.......;;;;;;;  Αφού καταδικάζονται ΑΘΩΟΙ …..ΝΑΙ το ξευτελίζουν επιπλέον εισπράττουν μηνιάτικα που ακόμα και ήσουν ΒΑΣΙΛΙΑΣ θα ντρεπόσουνα να εισπράξεις από ένα  ΛΑΟ που τα παιδιά τους λιποθυμούν από ασιτία …!!!  

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Σπίνουλας , φωνάζω από το 2006 ……….!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ακούτε…;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)