Κυριακή 31 Μαΐου 2015

" Ὁ μὴ βλέπων διὰ κοσκίνου τυφλός ἐστιν". (Αρχ. Ελλην. Γραμματεία)

Όταν  ο Γ.Α.Π έλεγε, "λεφτά υπάρχουν" εννοούσε Μισθωτούς και Συνταξιούχους.


Το κλεπτοκρατικό σύστημα, δεν είχε "καταλάβει" τι έλεγε -ο Γ.Α.Π- ....και τον έριξε!   Τώρα το ΠΑΣΟΚ ....με τον κ. Σπίρτζη της ΡΑΣΚ "αντεπιτίθεται" ....στον εξαθλιωμένο λαό "κυνηγώντας" τα σαραβαλάκια των φτωχών!

Να και οι "πανάρετες" -video- αντιφάσεις του Α.Π.Τ  που έχει πάθει αμνησία ....και μαζί του όλη η κοινωνία(;)

Ο λαός βρίσκεται εγκλωβισμένος εις "πάγιν ιλύος" και πεδίον "κινούμενης άμμου"....προσπαθεί -εις μάτην- να πιαστεί απ' οτιδήποτε ...."ελπίζει" να κρατηθεί στην επιφάνεια ....να μην καταποντιστεί στην "καταβόθρα" του ακόρεστου οικονομικού κατεστημένου ....να μπορέσει δηλαδή να ξεφύγει από το εντέχνως στημένο, "αόρατο" πολιτικό κόλπο -το χειρότερο όλων- του αμαρτωλού συστήματος.
Όσον αφορά τους ΑΝΕΛ -αν ακόμα παραμένουν στις αρχές τους- όσο πιο γρήγορα φύγουν απ' αυτή την κυβέρνηση, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η υπηρεσία στην Χώρα και τον λαό ....και οι ίδιοι -ως κόμμα- δεν θα εξαφανισθούν από το πολιτικό χάρτη.  Αφήστε τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κυβέρνηση με Αυτούς που τον "γυροφέρνουν", "να καθαρίσει η ήρα από το στάρι" ....και να αντιληφθεί ο λαός  τον -μέχρι στιγμής- ύποπτο ρόλο που παίζει ....αυτό το πολιτικό συνονθύλευμα, με τους "Γιάνιδες" να το "στροβιλίζουν" ....με συνεταίρους τους ΠΑΣΟΚο-συνδικαλιστές και την ΡΑΣΚ* των πρώην συντρόφων του Σημίτη και του Γ.Α.Π.
Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Α.Π.Τ δεν είναι ....παρά ένα "υβριδικό" σχήμα, που εκτός από τις συνιστώσες του ....βρίθει από "πράσινες λαχανίδες" του εργοδοτικού εργατοπατερισμού.

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]


ΑΣΚ - Ριζοσπαστική Αριστερή Σοσιαλιστική Κίνηση(*η ΠΑΣΚ(Ε) ξενόγλωσσα)
 Πρόκειται για την κίνηση πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΤΕΕ Χρήστο Σπίρτζη, Τζανέτο Καραμίχο, τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθά, τους  Σπύρο Παπασπύρο, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο κ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)