Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χωρα της δύσης, ο Κυρ. Μητσοτακης θα βρισκόταν στο κρατητήριο.

Ναι, η κυβερνηση οφείλει να σεβαστεί την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης αλλά οχι εις βάρος του λαού και της πατρίδας. Δεν είναι δυνατόν η συμμορία του μνημονίου να ωθεί την χώρα στην καταστροφή, ως άλλοι «τορναδόροι» και η δικαιοσυνη να κοιμάται. Που ειναι ο εισαγγελέας πρωτοδικών εδώ και τρεις μήνες, όταν το μαύρο μέτωπο μεθοδεύει την καταστροφή; 

Τι κανει ο κύριος Παρασκευόπουλος βλέποντας αυτή την πρωτοφανή απραξία;
Δηλαδή ο απλός πολίτης που αγαπά την πατρίδα του, αύριο θα εχει την ίδια αντιμετώπιση με τους σαμαράδες, τους μητσοτάκηδες και τους τρομοκρατημένους;
Όσο για τον κύριο Βαρουφάκη, ας δει επιτέλους αυτό που έχουμε προτείνει εδώ και μήνες: Την αναδρομική φορολόγηση με 26% όλων των εμβασμάτων εξωτερικού που δεν αντιστοιχούσαν σε αγορά προϊόντων.
Να πληρώσουν και μια φορά οι παρτάκηδες σε αυτή την χώρα, να δείτε και πως μαζεύονται τα 7 δις, άνευ δόσης και δανειακής.

 olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)