Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Σοκ: Οικογένεια αυτοκτόνησε επειδή φοβόταν το τέλος του κόσμου



Σχόλιο ιστολογίου:
Παρόμοιες μαζικές αυτοκτονίες έχουν πραγματοποιηθεί πολλαπλές φορές στο παρελθόν από μέλη αιρέσεων, που οι θρησκευτικοί τους ηγέτες του ωθούν να αφαιρέσουν την ζωή τους.


ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ


Σοκ: Οικογένεια αυτοκτόνησε επειδή φοβόταν το τέλος του κόσμου

Έπειτα από τέσσερις μήνες, η αστυνομία της Γιούτα στις Η.Π.Α. έλυσε το μυστήριο γύρο από το ξεκλήρισμα πενταμελούς οικογένειας.

Τα 5 μέλη της οικογένειας Στρακ είχαν βρεθεί νεκρά στο σπίτι τους, με συγγενείς να δηλώνουν πως οι δύο γονείς είχαν από καιρό εκφράσει φόβους για το τέλος του κόσμου. Η 12χρονη
Έμερι και ο 11χρονος Ζίον όσο και οι γονείς τους, o 37χρονος Μπέντζαμιν και η 36χρονη Κρίστι, πέθαναν από υπερβολική δόση τοξικών φαρμάκων, ενώ υπάρχουν αμφιβολίες για το αν το τρίτο παιδί, ο 14χρονος Μπένσον επέλεξε να αυτοκτονήσει μαζί με του γονείς του ή αν αυτοκτόνησε όταν επέστρεψε σπίτι και είδε τα τέσσερα μέλη της οικογένειας νεκρά.

Ο Μπένσον είχε στείλει ένα γράμμα σε έναν φίλο του δύο ημέρες πριν το τραγικό συμβάν, στο οποίο ανέφερε ότι ίσως να πέθαινε σύντομα. Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, οι δύο γονείς συχνά έλεγαν ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου και ότι ο πλανήτης είχε κυριευθεί από το κακό.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)