Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ - ΡΩΣΙΑ : Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΣΠΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Οι διεθνείς τραπεζίτες, σε συδυασμό με την παγκόσμια διακυβέρνηση, που προωθούν, μέσω της κατάρρευσης των εθνικών κρατών, προωθούν και την οικουμενική πανθρησκεία.

Ο στόχος τους είναι, όταν αποκτήσουν την πολιτική διακυβέρνηση, ο εκλεκτός τους, ο πλανητάρχης να λατρεύεται ως Θεός για να έχει την απόλυτη εξουσία πάνω στους ανθρώπους.

 Το εμπόδιο τους για την επίτευξη αυτού του γεγονότος είναι η ορθοδοξία και τα ορθόδοξα κράτη.

Μέσω του φιδιού του σιωνισμού διέσδυσαν στις κοινωνίες των ορθοδόξων κρατών και χρησιμοποιούν κάθε απεχθές μέσο για να καταστρέψουν τα ορθόδοξα εθνικά κράτη και να εκμηδενίσουν τη θρησκευτικότητα τους.

Στρατολογούν και εξαγοράζουν άτομα μέσα από την πολιτική, τη θρησκεία, τα Μ.Μ.Ε., τον επιχειρηματικό κόσμο, τη δημόσια διοίκηση, τη δικαιοσύνη, το στρατό και κάθε άλλο κέντρο εξουσίας για να σαπίσουν τις δομές και να
αρπάξουν τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία των ορθόδοξων κρατών και λαών.

Λειτουργούν ως αόρατη αρχή και ελέγχουν τα πάντα από το παρασκήνιο μέσω μισθοφόρων.

Μέσα από τον έλεγχο των Μ.Μ.Ε. προβάλλουν ως φυσικό κάθε τι που προσβάλλει τις χριστιανικές αρχές και το Θείο και το πλασάρουν ως μόδα για να το υιοθετούν οι νέες γενιές και να απομακρύνονται από το Χριστό και το Δημιουργό τους.

Με αυτόν τον τρόπο ρίχνουν στα δίχτυα της ματαιότητας τους χριστιανούς και ατονίζουν τη θρησκευτικότητα των ορθόδοξων λαών.

Όμως, οι διεθνείς τραπεζίτες, παρόλο τις τεράστιες τους προσπάθειες, παρατηρούν ότι οι ορθόδοξοι λαοί αντιστέκονται στα σχέδια τους για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και το θρησκευτικό τους φρόνημα αντί να καταρρακώνεται, φουντώνει.

Η πολιτική δέσμευση του πολιτικού κινήματος 'Σχηματίζουμε Τον Κόσμο Μας' είναι να επιδιώξει και να πετύχει τη συμμαχία όλων των ορθόδοξων κρατών για την κοινή τους συσστράτευση εναντίων του κοινού τους εχθρού, το φίδι του σιωνισμού.

Εάν οι ορθόδοξοι λαοί ενώσουν τις δυνάμεις τους κάτω από τη σημαία της ορθοδοξίας, τα κοινά τους συμφέροντα και τη κοινή τους νοοτροπία, τότε το σύστημα των διεθνών τραπεζιτών θα πέσει σαν χάρτινος πύργος και θα χάσουν τον έλεγχο και την εξουσία σε όλες τις χώρες της γης.

Είναι ιερή υποχρέωση κάθε ορθόδοξου χριστιανού να ενωθεί με το κίνημα μας για να μπορέσουμε να διασώσουμε την ορθοδοξία και να απελευθερώσουμε με τη χάρη του Κυρίου όλη την ανθρωπότητα.

Ήρθε η ώρα το σκότος μετά τη παντελή του κυριαρχία να διαλυθεί και να νικηθεί από τις δυνάμεις του φωτός.

Τα κλειδιά της στρατιωτικής αντίστασης ενάντια στη στρατιωτική συμμαχία του Νάτο, πιόνι του σιωνισμού, τα κρατά ο Ρώσικος Λαός, τα κλειδιά της αγέρωχης άρνησης των κελευσμάτων της Ευρωπαικής Ένωσης και της ανεξάρτητης εθνικής και οικονομικής πολιτικής τα κρατά ο Σέρβικος Λαός και τα κλειδιά της ήττας των δυνάμεων του σιωνισμού και της διάδοσης του χριστιανικού πολιτισμού σε όλη την ανθρωπότητα για την απελευθέρωση και τη φώτιση όλων των ανθρώπων τα κρατά ο ελληνικός Λαός.

Ελληνικέ Λαέ είμαστε η κερκόπορτα της απελευθέρωσης της χώρας και το ξέφωτο διάδοσης των χριστιανικών αρχών και φωτός σε όλη την οικουμένη.

Κλείσε τη πόρτα στους μισθοφόρους του σιωνισμού που σου βιάζουν την ύπαρξη και σου μολύνουν τη ψυχή κάθε μέρα.

Ενώσου με τη χριστιανική αλυσίδα του ελληνισμού, το πολιτικό κίνημα 'Σχηματίζουμε Τον Κόσμο Μας' για την αποτίναξη και τη συντριβή του συστήματος των διεθνών τοκογλύφων, που επιδιώκουν να σου αρπάξουν όλα σου τα γήινα αποκτήματα, να σε σκλαβώσουν για πάντα και να σε κάνουν να χάσεις τη ψυχή σου.

Θέσε τέλος στον εφιάλτη σου και στο κακό που υπάρχει γύρω σου.

Μη τροφοδοτάς άλλο με την ενέργεια σου τους δολοφόνου σου.

Μην παλεύεις άλλο μόνος σου και μη βρίσκεσαι άλλο στο περιθώριο των εξελίξεων.

Ενώσου με το πολιτικό κίνημα του Λαού.

Ενώσου με το πολιτικό κίνημα που εκφράζει τους πόθους, τις επιθυμίες και τα οράματα σου.

Ενώσου με το πολιτικό κίνημα 'Σχηματίζουμε Τον Κόσμο Μας'.

ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ




ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 'ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)