Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Νέα ταυτότητα "πολιτικών φρονημάτων" προωθεί το Υπουργείο Εθνικής Παράδοσης.

Μετά την σημερινή ένταση και τις λιποθυμίες έξω από τον Άγιο Δημήτριο καλέστηκε έκτακτη μάζωξη υπο(μο)υργών και να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.
Κατόπιν εισήγησης των Τσεκούρα,Μπαλντά,Αήδονος,Λυσσαρίδη,Φαύλου και Ένδεια τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί πράξη νομοθετικού περιεχομένου με την οποία θα κατοχυρωθεί το δημοκρατικό αίτημα των πολιτών της αναγραφής των πολιτικών φρονημάτων στις ταυτότητες τους.
Η ιδέα είναι τόσο μεγαλοφυής που σύντομα θα υιοθετηθεί σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με αυτό το κόλπο θα λυθούν πολλά προβλήματα που σπαράζουν την κοινωνική γαλήνη των ελληνικών νοικοκυριών.
Θα πάψουν να αποτελούν πλέον πονοκέφαλο οι απολύσεις και οι προσλήψεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Θα μπορούν να δίνονται εύκολα δάνεια αλλά και κατασχέσεις.
Θα μπορέσουν να χορηγηθούν τα λιγοστά εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού.
Μέχρι και οι γονείς θα μπορούν ποιο εύκολα να παντρεύουν τα παιδιά τους αφού με μόνο μια ματιά στην ταυτότητα θα μπορούν να διακρίνουν αν οι υποψήφιοι γαμπροί και νύφες  είναι αναρχοάπλυτοι και εχθροί της αυτού μεγαλειότης την ΕΕ.
Αμ το άλλο με τις εκλογές!!που να ξέρεις τι ψήφο έχει κάθε φάκελος?Τώρα θα μπορούν να έχουν διαφορετικά εκλογικά τμήματα για τους μη πολιτικά αποδεκτούς πολίτες και με το πέρας των εκλογών οι φάκελοι αυτών των εκλογικών τμημάτων θα στέλνονται προς ανακύκλωση χωρίς να καταμετρηθούν
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΏΝ ΘΕΣΜΩΝ



Ανεμος Αντιστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)