Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μ. Χρυσοχοΐδη


Προσφυγή του δήμου Αχαρνών στη δικαιοσύνη για την Αμυγδαλέζα

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, κατέθεσε το πρωί ο δήμος Αχαρνών για «παράνομη εγκατάσταση Κέντρου Κράτησης παρανόμως εισερχομένων αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα».

Παράλληλα, ο δήμος εξετάζει το ενδεχόμενο της αποβολής της σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας από το αγροδασόκτημα Αμυγδαλέζα, καθώς, όπως υποστηρίζει, η εγκατάσταση του Κέντρου Κράτησης στο αγροδασόκτημα Αμυγδαλέζα έγινε χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με το δήμο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες εγκαταστάθηκαν στον χώρο οι πρώτοι 56 παράνομοι μετανάστες, έχει όπως έχει ανακοινωθεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τις επόμενες ημέρες θα εγκατασταθούν συνολικά 220 και έως τις 15 Μαΐου αναμένεται ο αριθμός των κρατουμένων να φθάσει τα 1.000 - 1.200 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)