Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Νέα απόφαση κατά της ΔΕΗ για το χαράτσι


Ούτε το Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης επιτρέπει στη ΔΕΗ να προβεί σε διακοπή ρεύματος σε βάρος 34 ατόμων που δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι.




Προσωρινή διαταγή κατά της ΔΕΗ εξέδωσε το μονομελές πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να μην προχωρήσει σε διακοπή ρεύματoς μέρχι τις 16 Δεκεμβρίου σε 34 άτομα.
Πρόκειται για πολίτες που είναι είτε άποροι, είτε άνεργοι, είτε ανάπηροι και σύμφωνα με την απόφαση "η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος συνιστά προσβολή της αξιοπρέπειάς τους".
Με την απόφασή του, το δικαστήριο ζητά να μην υπάρξει καμία επίπτωση κατά των συγκεκριμένων ατόμων μέχρι να εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι ίδιοι κατά της ΔΕΗ, ζητώντας να κηρυχθεί οριστικά παράνομο το μέτρο.
Η απόφαση του πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης έρχεται να προστεθεί στην αντίστοιχη του πρωτοδικείου Καλαμάτας πριν από λίγες ημέρες και η οποία είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του υπουργείου οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)