Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Η μεγάλη αλήθεια της Ρ. Μακρή σχετικά με τον ELA και η προδοτική προσπάθεια αλλοίωση της.

Ρ. Μακρή: Αν χρειαστεί θα κόψουμε μόνοι μας έως €100 δισ. στην ΤτΕ

... Ραχήλ Μακρή με έναν άκρως απροσδόκητοΗ υποψήφια βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως εάν χρειαστεί  "Θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ. ευρώ".
Σε τηλεοπτική της παρέμβαση στον σταθμό flash Κοζάνης, συμμετέχοντας σε πάνελ, η κ. Μακρή απέκλεισε το ενδεχόμενο να σταματήσει η ΕΚΤ τη χρηματοδότηση της χώρας, τονίζοντας πως "δεν προβλέπεται".

Παρά ταύτα, όπως είπε, εάν χρειαστεί "Θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ ευρώ».

Στην ερώτηση εάν αυτή είναι η θέση του κόμματος, η κ. Ραχήλ απάντησε: "Εαν χρειαστεί αυτό θα κάνουμε. προβλέπεται από τη συνθήκη της ευρωζώνης".

Ακολουθεί η απάντηση της ΝΔ, που προσπαθεί να απαξιώσει την αλήθεια της Μακρής, σαν να μην γνωρίζουν τον ρόλο του ELA.

Άμεσο ήταν το σχόλιο από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας η οποία σημειώνει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει διά στόματος της υποψήφιας βουλευτού του Ραχήλ Μακρή ότι αν σταματήσει η ρευστότητα στην Ελλάδα, θα “κόψουν” μόνοι τους 100 δις ευρώ.

Γιατί δεν “κόβουν” 300 δις για να μηδενίσουν και το χρέος;».



capital.gr

Σχετικό δημοσίευμα μας για τον ρόλο του ELA:

Πριν ξεχαστούμε δυο λόγια για τον μηχανισμό ΕLA άρθρο 123 συνθήκη Λισαβόνας (παράδειγμα Ιρλανδίας) 

Αυτή η απαξίωση της ΝΔ για τις δηλώσεις της Ρ. Μακρή καταρρίπτονται από το εκτεταμένο δημοσίευμα του φίλου Χ. Δεληνταδάκη: 

Αν μας λείπουν χρήματα τυπώνουμε ! (Η ΑΛΗΘΕΙΑ)

Το οποίο θα είναι το επόμενο δημοσίευμα μας.

Διαβάστε επίσης:

Ο S&P αναβάθμισε την Ιρλανδία σε A-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)