Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ποια είναι η «Επιχείρηση Αντιόχεια»


Η Επιχείρηση Αντιόχεια είναι μια ανεξάρτητη εκστρατεία με σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τα δεινά στα οποία υπόκεινται αθώοι Έλληνες Αντιοχείς μέσα στη συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση που διαδραματίζεται στη Συρία.

Η Επιχείρηση Αντιόχεια δεν συνδέεται με καμία οργάνωση ή πολιτικό κόμμα, αντιθέτως αποτελείται από ένα χαλαρό δίκτυο ανεξάρτητων ακτιβιστών και από ανήσυχους πολίτες.

Η Επιχείρηση Αντιόχεια είναι η πρώτη δημόσια εκστρατεία που οργανώθηκε από τους «Δαίμονες του Συλλογικού Ελληνισμού», οι οποίοι είναι μια ανεξάρτητη προσπάθεια που φιλοξενείται από την e-Επανάσταση. Ο σκοπός της προσπάθειας είναι να δώσει λόγο σ’όσους πιστεύουν ότι τα Ελληνικά θέματα δεν αντιμετωπίζονται από την ευρήτερη Ελληνική κοινότητα.

Οι στόχοι της Επιχείρησης Αντιόχειας είναι:
    1.     Η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τα δεινά των Ελλήνων της Αντιοχείας,
    2.     Να πείσει τις Ελληνο-Αμερικανικές οργανώσεις να γίνουν η φωνή του Ελληνισμού της Αντιοχείας,
    3.     Να σταματήσει η χρηματοδότηση και ο εξοπλισμός όπλων προς τις ομάδες των επαναστατημένων Τζιχαντιστών και μ’αυτό τον τρόπο να ενισχύσει το εμπάργκο όπλων προς ΟΛΕΣ τις πλευρές της συνεχιζόμενης σύγκρουσης,
    4.     Η χρήση διπλωματίας αντί για βία για την επίλυση της Συριακής Σύγκρουσης – Ζητούμε την άμεση κατάπαυση του πυρός και την έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών,
    5.     Ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της Συρίας Ακτιβιστών υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για Ανθρωπιστική Βοήθεια.

Για να επικοινωνήσετε με την Ομάδα της Επιχείρησης Αντιόχειας:
Email: eepanastasi@gmail.com , θέμα: «Επιχείρηση Αντιόχεια»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Δαίμονες του Συλλογικού Ελληνισμού παρακαλούμε επισκεφθείτε http://daimonesofhellenism.blogspot.com



μετάφραση - επιμέλεια ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)