Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΜΟΛΔΑΒΙΑ : ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...


Μέ ένα αδρό κείμενο αποκλεισμού - αφορισμού από την Αγία Κοινωνία η Ιεραρχία τής Μολδαβίας καί χωρίς να μασάει τα λόγια της γιά να μή δυσαρεστήσεις τούς πολιτικούς, ( όπως κάνουν κάποιοι  δικοί μας εδώ ), έδωσε την καλή μαρτυρία καί  τό Ορθόδοξο ήθος της, αποτελούσα σήμερα υπόδειγμα καί για άλλες Ορθόδοξες Εκκλησίες καί γιατί όχι καί γιά την σιωπούσα καί άφωνη δική μας... 
Τό θέμα τής ΕΡΤ , πού εκ Θεού προφανώς  ξαφνικά φανερώθηκε, συσπείρωσε χιλιάδες πολίτες καί οδήγησε στήν παραίτηση τών ανθρώπων τής  ΔΗΜΑΡ  ανακόπτοντας έτσι  καί τόν "αντιρατσιστικό" λεγόμενο  Νόμο  πού η μειοψηφούσα αντιπολίτευση - συγκυβέρνηση επέμενε οπωσδήποτε με τούς γνωστούς "προοδευτικούς"  υπουργούς της να περάσει...
Τό άν θα έδενε έτσι χειροπόδαρα έναν ολόκληρο λαό καί κάθε ελεύθερη καί αντίθετη ελεγκτική φωνή καί σκέψη,  λίγο τούς ενδιέφερε..
Κάποιων "ανθρώπων" τίς πομπές ήθελαν προφανώς κάποιοι να καλύψουν καί αυτό τούς έφθανε...
Όμως εξακοντίσθηκαν κι΄ αυτοί στό περιθώριο, εκεί πού ήσαν πρίν, καί εκεί πού πάντα θα έπρεπε μαζί με κάποιους άλλους να είναι, ώς ολετήρες τής Ελλάδας καί εισαγωγείς κάθε κακίας καί ανηθικότητας υπό το πρόσχημα δήθεν τής ελευθερίας...( *


Μολδαβία
Το επιτίμιο της ακοινωνησίας επέβαλε στους κυβερνώντες την χώρα η Ι. Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Μολδαβίας στην συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2013.
Αιτία ο «αντιρατσιστικός νόμος» που ψηφίστηκε από την Μολδαβική βουλή στις 25 Μαίου 2012.
Παρ΄ όλες τις εκκλήσεις της Εκκλησίας να αναθεωρηθεί τουλάχιστον ο νόμος που αφορά στις διακρίσεις (σ.σ. θυματοποίηση συγκεκριμένης ομάδας, ή προσώπου εξαιτίας του γενετήσιου-σεξουαλικού προσανατολισμού τους), η κυβέρνηση την αγνόησε πλήρως. 
Ας δούμε την απόφαση της Συνόδου.
«Έχοντας το καθήκον να αντιτασσόμαστε στην εξάπλωση της αμαρτίας, η σημερινή κατάσταση μας ζητάει να διαλέξουμε μεταξύ του αιωνίου Χριστού και της πρόσκαιρης κυβέρνησης που ψηφίζει αντιχριστιανικές νομοθεσίες. Σίγουρα εμείς διαλέγουμε τον πρώτο δρόμο.
Η εξέλιξη των πραγμάτων μας κάνει να εκφράσουμε την αντίθεση μας και να διαχωρίσουμε την θέση μας από αυτούς που φανερά διώκουν την Εκκλησία του Χριστού και  επικαλούμαστε για καθαρά θεραπευτικούς σκοπούς  την κανονική παράδοση της επιβολής του επιτιμίου της ακοινωνησίας μέχρι να συνετιστούν...
Με αυτή μας την απόφαση οι κυβερνώντες απαγορεύεται να κοινωνούν των Αχράντων Μυστηρίων και έπειτα, ανάλογα με την μετάνοιά τους, θα γίνονται  δεκτοί...»  

Ακόμη...
ντιρατσιστικός νόμος στήν Μολδαβία (μεταξύ ἄλλων) πιτρέπει στούς μοφυλόφιλους νά υοθετον παιδιά καί νά παντρεύονται. 
πιβάλλει τσουχτερά πρόστιμα καί φυλάκιση σέ σους πον κάτι ἐναντίον τούς σέ ποιον ρνηθε κάποια πηρεσία.
(Συνεπς αριο μεθαύριο ἐάν πνε 2 πό ατούς στήν κκλησία καί ζητήσουν νά παντρευτον καί ὁ ερέας ρνηθε τότε θά φυλακιστε).
Εἰσήχθη στό λύκειο τό βιβλίο τῆς Larousse''Σεξουαλική ζωή''τό ὁποῖο προωθεῖ τήν ὁμοφυλοφιλία καί περιέχει πολλές ἄσεμνες φωτογραφίες καί θά διδάσκεται ὑποχρεωτικά..
Ἐπίσης ἀπό τό νηπιαγωγεῖο τά παιδιά θά μαθαίνουν γιά τήν ὁμοφυλοφιλία.Οἱ γονεῖς πού θά ἐκφράζουν τήν ἀντίθεσή τους θά φυλακίζονται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)