Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Πλησιάζουν οι τελευταίες μέρες της πολιτικής ηγεσίας στο Υπουργείο Οικονομικών (Παννελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων)


Αθήνα 5/2/2013

   Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

        Ο Νίκος Ρωμανός δηλώνει αιχμάλωτος πολέμου, και ανέκραξε οδηγούμενος δεμένος και χτυπημένος στα Δικαστήρια Κοζάνης «μπάτσοι, δικαστές, πολιτικοί δεν θα κοιμάστε ήσυχοι».
       Οι Αθηναίοι διαμαρτυρόμενοι στην Αθήνα φώναζαν: «Αλήτες, προδότες Πολιτικοί».
  1. Ορισμένα ΜΜΕ του εξωτερικού έκαναν δυσοίωνες προβλέψεις για εξέγερση βίας στην Ελλάδα στα πρότυπα της ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ. Τα φαινόμενα της Νέας τρομοκρατίας όπως εξελίσσεται είναι πολύ σοβαρότερα από κάθε άλλη φορά. Συνιστούν απειλή οι ενέργειες αυτές για την δημοκρατική ομαλότητα της Χώρας. (Εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ 5/2/2013 σελ.40)
  2. Όταν λέει ο Κουβέλης ότι δεν θα απολυθούν άλλοι Δημόσιοι Υπάλληλοι, είναι βέβαιο ότι θα απολυθούν.
  3. Για να μην πάει φυλακή ο Βενιζέλος, εμείς πιστεύουμαι ότι είναι πολύ πιθανόν να προσχωρήσει στην Ν.Δ. Είναι εκτίμηση δική μας.
  4. Ότι έπαθε ο Δρετάκης με την υπεραξία ακινήτων που κόπηκε από Υπουργός στο αεροπλάνο έτσι θα πάθει και ο Μαυραγάνης με τον Στουρνάρα εάν υπάρξει από τον Ελληνικό λαό αντίδραση στην ΔΗΜΕΥΣΗ της ακίνητης περιουσίας.
  5. Οι προηγούμενοι φόροι απέφεραν 500 εκ. ευρώ στα ακίνητα ενώ ο νέος φόρος ακινήτων 3,2 δις ευρώ. Ήτοι 6 φορές πάνω. Πλησιάζουν οι τελευταίες μέρες της πολιτικής ηγεσίας στο Υπουργείο Οικονομικών για τί η ΑΚΙΝΗΤΗ περιουσία στην Ελλάδα είναι ιερό πράγμα.

Παραμένουμε στην διάθεση σας.

Μετά τιμής για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ο Αντιπρόεδρος
Ο Γ.Γραμματέας
Κων/νος Αναστόπουλος
Μανούσος Ντουκάκης
Γεωργιος Ρούσσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)