Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

If Elgin… οι υποθετικές καταστροφές του Έλγιν στα παγκόσμια μνημεία

LORD ELGIN MUTILATED THE PARTHENON AND 65% OF THE MASTERPIECES ARE IN THE BRITISH MUSEUM STILL ILLEGALLY !!! (video)
Ένα ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο βρήκαν οι δημιουργοί της ιδέας «I am Greek and i wanna go home« για να δείξουν σε όλο τον κόσμο πόσο μεγάλη ζημιά έκανε o λόρδος  στην Ελλάδα και τον Παρθενώνα
Με μία σειρά φωτογραφιών από τις καταστροφές που θα μπορούσε να είχε προκαλέσει ο λόρδος Έλγιν σε άλλα σημαντικά μνημεία του κόσμου, ο Άρης Καλογερόπουλος που βρίσκεται πίσω από το «I am Greekand i wanna go home», δείχνει σε όλο τον κόσμο τη μεγάλη ζημιά που έκανε ο Άγγλος ευγενής στη χώρα μας και το μνημείο του Παρθενώνα.
Παραθέτει δε στο τέλος και μία φωτογραφία του μνημείο, σημειώνοντας πως ο Έλγιν πήγε στην Αθήνα με τα γνωστά σε όλη την ανθρωπότητα, τραγικά αποτελέσματα.
Η εκστρατεία αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια του Άρη Καλογερόπουλου και του Αλέξη Μανθεάκη για επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα.
Το συγκεκριμένο εγχείρημα κάνει ήδη το γύρο το διαδικτύου και έχει κάνει αίσθηση σε όλο τον κόσμο.
πηγή: http://www.polispress.gr/lang/gr/archives/125668
LORD ELGIN MUTILATED THE PARTHENON AND 65% OF THE MASTERPIECES ARE IN THE BRITISH MUSEUM STILL ILLEGALLY !!!
These posters were created to fulfil the need to reveal the damage that Elgin caused to the Parthenon and to compare it with other important monuments and national symbols around the world
Concept by Alexis Mantheakis
Artwork by Ares Kalogeropoulos
Music Track: “The Missing Sun ” – Ares Kalogeropoulos
www.ipsaci.com
www.iamgreek.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)