Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Ο κύριος Βενιζέλος αρχηγός πλέον της κομματικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ πριν περίπου ένα μήνα έλεγε στο Κοινοβούλιο ότι το ναυπηγείο Σκαραμαγκά με την κατασκευή των υποβρυχίων δίνουν εργασία σε χιλιάδες κόσμο καθώς και στο ναυπηγείο της Ελευσίνας http://eleftheroiellines.blogspot.com/2012/02/o-vid.html. Σήμερα προσπαθεί να μαζέψει ψήφους και να επιλύσει προσωρινά το πρόβλημα που δημιούργησε ο ίδιος όταν υπέγραφε συμβάσεις και υποχρέωσε το μεγαλύτερο ναυπηγείο των Βαλκανίων να έχει κατά αποκλειστικότητα εργασιακό αντικείμενο μόνο πολεμικά πλοία, οδηγώντας το έτσι σε οικονομικό αδιέξοδο.
Τώρα μαζεύει ψηφοφόρους με ψεύτικες υποσχέσεις, ενώ σαν υπουργός οικονομικών με φασιστικό ύφος εξουσίαζε και αγόρευε στην Βουλή http://youtu.be/-KL3xyuN61w  δίχως ίχνος ευσυνειδησίας και με απόλυτη διπρόσωπη συμπεριφορά. Δεν μας φέρνουν μόνο αηδία παρόμοια "υποκείμενα" που κυκλοφορούν ελεύθερα στην πολιτική σκηνή της χώρας μας αλλά έχουν και θράσος να θεωρούν τον εαυτό τους "εθνοσωτήρες". Τους ευχόμαστε καλό πάτο τόσο μεγάλο όσο αυτόν που δημιούργησαν στην χώρα μας. Έφτασε η ώρα να δείξουμε την δύναμη μας στις εκλογές και να τους πούμε δυνατά να πάνε στον αγύριστο, ας μην ξεχνάμε είπαν ότι αν δεν σας κάνουμε μην μας ψηφίζετε, ας ακούσουμε λοιπόν την συμβουλή τους.


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Βενιζέλου με εργαζόμενους στο Σκαραμαγκά

«Θέλει μεγάλη και συστηματική προσπάθεια για να προστατέψουμε την εθνική βιομηχανική υποδομή. Εν προκειμένω, την εθνική ναυπηγική υποδομή. Χρειάζεται συστηματική προσπάθεια για να φτάσουμε σε έναν ενιαίο ναυπηγικό φορέα».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος, με αντιπροσωπεία εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, σε μια μεγάλη ναυπηγική βιομηχανία, που, όπως είπε, «βρίσκεται για μια ακόμα φορά σε κρίση».

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «το νέο Εθνικό Παραγωγικό Μοντέλο μπορούμε να το πετύχουμε, γιατί τώρα μπορούμε να ρίξουμε χρήμα στην αγορά, τώρα που η χώρα γίνεται ξανά αξιόπιστη, οι τράπεζες λειτουργούν» και που «μπορούν να μας εμπιστευθούν επενδυτές και Έλληνες και ξένοι».

«Βεβαίως, στο ενδιάμεσο αυτό διάστημα, πρέπει να προστατέψουμε τους εργαζόμενους» τόνισε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας πως ο εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα είναι αυτός που υφίσταται τις πιο μεγάλες θυσίες και έχει την πιο μεγάλη ανασφάλεια.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι καταβάλλεται προσπάθεια αυτές τις μέρες να λυθεί προσωρινά το πρόβλημα των αμοιβών, που οφείλονται στους εργαζόμενους του Σκαραμαγκά, κάνοντας λόγο για προβλήματα που «υπάρχουν, δυστυχώς, σε πάρα πολλές επιχειρήσεις».

«Και επειδή χρειάζεται πάντα διαπραγμάτευση με την Ευρώπη, ειδικότερα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στόχος μας είναι να ερμηνευθούν σωστά οι αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να μπορούν να έρθουν στα ελληνικά ναυπηγεία ξένα πολεμικά πλοία για να κατασκευαστούν ή για να επισκευαστούν, ώστε να υπάρχει δουλειά σε αυτόν τον βιομηχανικό κλάδο» σημείωσε.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ακόμη ότι η απώτερη επιθυμία και ο απώτερος στόχος είναι «η ελληνική εμπορική ναυτιλία να ξανασυνδεθεί με την ελληνική ναυπηγική υποδομή».

«Το μήνυμα της σημερινής Πρωτομαγιάς θέλουμε να είναι συγκεκριμένο, υπεύθυνο, με προοπτική και ελπίδα. Οι δυσκολίες είναι μεγάλες, αλλά οι Έλληνες αγωνιζόμαστε και θα πετύχουμε» κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΠΗΓΗ 

1 σχόλιο:

  1. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

    ""ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΒΑΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ 69 ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ TOY 2007 ΑΠ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΣΩΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ OI ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ¨ΔΑΝΕΙΣΤΗ¨ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ
    ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ:
    1 ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ (Ο) ΟΜΙΚΡΟΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    2 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.
    3 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    4 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.
    5 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
    6 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
    7 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ - 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ.
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)