Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων - εδώ μόνο για τα εσωτερικά κομμάτων-


Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων -εδώ μόνο για τα εσωτερικά κομμάτων- from JohnAnn on Vimeo.

Αποτυπώνεται καθαρά (28.09.2007) η απαίσια παρέμβαση με την ανοχή των Δικαστικών και των Υπαλλήλων του Υπ. Εσωτερικών των επιλογών των πολιτών που επειδή ψηφίζουν, νομίζουν ότι τα αποτελέσματα είναι δική τους επιλογή.
Από την παρουσίαση αυτή, πρέπει να οδηγηθείτε στο ουσιαστικό μέρος, για το οποίο ανέβασα αυτό το video, στο σαφές ότι, η απαίσια αυτή παρέμβαση, επετράπη να προβληθεί μόνο όσον αφορά τις μεταξύ του ιδίου κόμματος αλλοιώσεις και καθόλου αυτές μεταξύ κομμάτων.
Είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, να αντιληφθείτε, ότι με την ίδια ευκολία, τα κυβερνητικά κόμματα αλλά και τα μικρά, συνυφαίνονται μεταξύ τους, για την δημιουργία ισχυρής μεν κυβέρνησης, αλλά διαφορετικής από την ψήφο των πολιτών. Στην συμφωνία περιέχεται λεπτομερώς η μοιρασιά και το φαγοπότι, ησύχως και αδιαταράκτως με το πλειοψηφούν κόμμα στην κυβέρνηση, μέχρι την επόμενη λαϊκή εντολή με ίδια μορφή ερμηνεία, για το άλλο κυβερνητικό κόμμα.
Η εξήγηση για το πως απλά εναλλάσσονται τα 2 μεγάλα κόμματα, είναι αυτή ακριβώς, με το πλειοψηφούν να δανειοδοτείται - πριμοδοτείται παρανόμως και συνεργατικά από τα μικρά, με αντιπαροχή την αναλογική διανομή διορισμών, θέσεων, επιτροπών και λοιπών αμοιβών.
Δεν υπάρχει πραγματική βάση, σε κανένα ισχυρισμό, πως οι πολίτες φταίνε για την κυβέρνησή τους.
Οι πολίτες άλλα ψηφίζουν, και άλλα συμφωνούν οι ψηφισθέντες να ανακοινώσουν.
Σας φαίνεται απίστευτο, μα γιατί, όσοι υπέβαλλαν και επέμειναν με ενστάσεις, πήραν απάντηση, ΄΄Γιατί δεν μας είπες να σου βάλουμε ένα άσσο (1) μπροστά από το 3.000 που έγραψαν να έχεις βγει πρώτος, και τώρα μας δυσκολεύεις΄΄. Οι αποφάσεις επί των ενστάσεων είναι για να έχουμε δουλειά μόνο. ΑΥΤΑ. και μόνο ΑΥΤΑ είναι η φωτιά που τα καίει όλα.

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
τελικά συνέβηκε αυτό που όλοι μας φοβόμασταν και από ότι φαίνεται θα συμβεί και στις επερχόμενες εκλογές. Αυτή είναι η δημοκρατία που βιώνουμε, η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων δεν θα μας κόψει το δικαίωμα της ψήφου, που είναι η μόνη μας δύναμη και ελπίδα. Για αυτό όσοι θα βρίσκονται στις εφορευτικές επιτροπές των εκλογικών κέντρων ας είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)