Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Δημήτρης Καζάκης - Οικονομική ανάλυση με λύσεις και αποκαλύψεις.



ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Οι λύσεις που δίνει ο κύριος Δ. Καζάκης αλλά και οι θέσεις του είναι πολύ σωστές, έφτασε ο καιρός να δούμε την αλήθεια. Η ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά από 10 χρόνια αποδείχτηκε ότι ήταν καταστροφική για την χώρα μας, η επιστροφή στην δραχμή είναι μια πολύ καλή λύση, στο άμεσο μέλλον θα δημοσιεύσουμε σχετικές αναλύσεις για τις επιπτώσεις της επιστροφής μας στην δραχμή.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα χρόνο με την Τρόικα από πάνω μας τα αποτελέσματα στην οικονομία της χώρας μας δεν ήταν τα αναμενόμενα, δεν στοχεύουν στην ανάπτυξη αλλά στο πως θα μας κάνουν φτωχότερους, πλέον δεν μιλάμε για μία ενωμένη Ευρώπη αλλά με τους Βόρειους και του Νότιους Ευρωπαίους. Είμαστε τα θύματα και θα συνεχίσουμε να είμαστε αν δεν ξυπνήσουμε, η γνώση είναι δύναμη, τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ κάνουν την δουλειά τους, μπορούμε και χωρίς Ευρώ και χωρίς δάνεια και χωρίς ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)