Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Σπαρακτική κραυγή από τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ: Θέλουμε να μείνουμε στην Ελλάδα μας… (ΒΙΝΤΕΟ)



Η νέα γενιά Ελλήνων που μεγαλώνει στην μαραμένη Ελλάδα μας έχει να επιλέξει. Ή να μεταναστεύσει και να κυνηγήσει ένα καλύτερο αύριο σε μια ξένη χώρα, μακριά από την μητέρα-πατρίδα, ή να παραμείνει εδώ και να βιώνει την εξαθλίωση μέρα με τη μέρα.
Αποτέλεσμα των ανθελληνικών πολιτικών που ασκούν οι κυβερνήσεις της χώρας εδώ και πολλά χρόνια είναι το παρακάτω βίντεο.
Μια μαθήτρια κλαίει και ομολογεί τον μεγαλύτερο φόβο της, «φοβόμαστε μη χαθούμε στην ίδια μας τη χώρα»:



ΑΛΗΤΕΣ ΡΑΓΙΆΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΆΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆΜΑΣ!!!ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ!ΜΟΝΟ Η @ellinikilisi λέει ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter




voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)