Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Όταν ο Χάρρυ Κλυν έριξε ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στον Γιάννη Μπουτάρη: «Σε ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ, είσαι μ@λάκ@ς»…


Ο μεγάλος ηθοποιός Χάρρυ Κλυν, ο οποίος έφυγε σήμερα ξαφνικά από τη ζωή, είχε απασχολήσει πολλές φορές τα εγχώρια ΜΜΕ την εποχή της κρίσεως με τα διάφορα σχόλια που έκανε για την πολιτική.
Σε ένα από αυτά, ο γνωστός ηθοποιός είχε κράξει τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος το 2012 είχε προτείνει να ονομαστεί κάποια οδός Κεμάλ Ατατούρκ.
Λόγω αυτού ο Χάρρυ Κλυν έγραψε στο προσωπικό του blog στις 5/3/12 μια σειρά… προτάσεων για τη μετονομασία των οδών της Θεσσαλονίκης βρίζοντας τον δήμαρχο:
Αγαπητέ Δήμαρχε της Θεσσαλονίκης, με όλο το θάρρος θα πρότεινα
Η Λεωφόρος Νίκης να μετονομαστεί Καφενέ ταπί παζάρ…

Η Τσιμισκή σε Σεφτέ γιοκ καλτερίμ…
Η Βασ. Ολγας σε Τσουτσού Χανούμ ντοβλέτ…
Η πλατεία Αριστοτέλους σε Φερετζέ ασκέρ μαχαλά…
Το Δημαρχείο σε Νταχτιρντί τσουτσού Οντά…
Και το γραφείο δημάρχου σε Καραγκιόζ μπερντέ…
Και αν μου επιτρέπετε, θα σας πρότεινα να αλλάζατε και το όνομά σας από Γιάννης Μπουτάρης σε Σιχτιρ Χαϊβάν Πασσά
Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ…
Όπως δεν σταμάτησε εκεί. Το 2015 έκανε εκ νέου σχόλιο κατά του απίστευτου δημάρχου, λόγω της επιθέσεως που έκανε ο Μπουτάρης στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε πει σε συνέντευξή του ο Μπουτάρης: «Τους μισώ. Είναι εντελώς ηλίθιοι. Το μεγαλύτερο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται σαν να είναι εδώ η Κούβα. Ή η Σοβιετική Ένωση στη δεκαετία του 1920».
Ο γνωστός ηθοποιός είχε γράψει απευθυνόμενος στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης: «Εγώ δεν σε μισώ Μπουτάρη, σε σιχαίνομαι, μου προκαλείς ναυτία, γιατί είσαι εντελώς μαλάκας» είχε γράψει στην προσωπική του ιστοσελίδα. Και συνέχισε στο ίδιο ύφος: «Ως καλός ταγματασφαλίτης δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο…Αλητομπεκροτσόγλανε. Ουστ παρείσακτε...».

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)