Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ποτέ τα λεφτά που τσεπώνει το ελληνικό κράτος δεν ήταν τόσο πολλά όσο σήμερα

Ο βασικότερος λόγος που εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δεν είναι στους δρόμους με απαίτηση την παραίτηση της χαρούμενης παρέας του Αλέκση είναι ότι οι άνθρωποι που ελλείψει άλλου χόμπι (ή και επαγγέλματος) βγαίνουν με το παραμικρό στους δρόμους είναι πια στην εξουσία. Ο δεύτερος βασικότερος είναι πως οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε πλήρως συνειδητοποιήσει το μέγεθος της απάτης της οποίας πέφτουμε καθημερινά θύματα μέσω των φόρων, των τελών, των εισφορών και όλων των άλλων τρόπων με τους οποίους ο Αλέκσης ο Φούιτ και η παρέα του κλέβουν το μεγαλύτερο μέρος αυτού που θα έπρεπε να είναι τα εισοδήματά μας, αλλά καταλήγουν να είναι τα έσοδά τους....

Για τη συνέχεια AthensVoice

http://infognomonpolitics.blogspot.co.uk/2018/05/blog-post_379.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)