Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Πρώτη φορά φασιστερά!

Γράφει ο Νεκτάριος Δαπέργολας 

Νέα «εποποιΐα» χτες από τον ανεκδιήγητο αληταρά που παριστάνει τον πρωθυπουργό του καταρρέοντος ψευδοκράτους (και θα συνεχίσει να τον παριστάνει μέχρι τον βίαιο εγκλεισμό του - μαζί με όλο το υπόλοιπο προδοτικό συριζανελίτικο σκυλολόι - σε κάποια υπόγεια μπουντρούμια για εσχάτη προδοσία). 

Δεν είναι μόνο αυτά που πάλι εξέμεσε, σε ένα ακόμη λεκτικό μνημείο θράσους, χυδαιότητας, ψευτιάς κι απύθμενης αναισθησίας. 

Είναι κι εκείνο το πρωτοφανές σκηνικό του ερημωμένου τοπίου με τα κλειστά καταστήματα, μια ερημιά απολύτως εναρμονισμένη σημειολογικά με τούτο το περιοδεύον -εν μέσω διμοιριών από δυνάμεις καταστολής- «βδέλυγμα της ερημώσεως» και προεξάρχοντα της κατοχικής συμμορίας που διαγουμίζει και διαλύει με βαθύτατα συνειδητή επιμονή και μεθοδικότητα την πατρίδα, κάτι σαν την υποδοχή που είχε επιφυλάξει η Αθήνα πριν από 77 χρόνια στις τότε κατοχικές δυνάμεις. 



Αλλά είναι κι η μαζική διαδήλωση λίγο πιο πέρα, κόλαφος πραγματικός στα ξεφτιλισμένα μούτρα του γελοίου πολιτικού μειρακίου, αλλά και δείγμα ανάνηψης επιτέλους και ίσως κι ενδόμυχης αυτοκριτικής από ένα κόσμο που άργησε χαρακτηριστικά να ξυπνήσει και δείχνει να το πράττει μόνο όταν τα εδώ και χρόνια επελαύνοντα σημεία των καιρών έχουν πια εξόφθαλμα μετατραπεί σε αντάρα και μαύρο σύννεφο (και λέμε «δείχνει», γιατί βέβαια επαρκή τεκμήρια πλήρους και συνειδητής αφύπνισης δεν έχουμε ακόμη). 

Πολύ χαρακτηριστικά πάντως και εύγλωττα όλα αυτά, όσο ακριβώς και τα χημικά που εκτόξευσε απέναντι στους διαδηλωτές η ασφαλίτικη κουστωδία του σπιθαμιαίου ηγετίσκου. Σε ένα ακόμη προφανώς έπος ατόφιας «δημοκρατίας» και πασιφανούς «προόδου» από αυτά τα απερίγραπτα «πρώτη φορά φασισταριά»…


ΥΓ: Η φωτογραφία που σας παραθέτουμε, τραβήχτηκε χθες στην Μυτιλήνη και απεικονίζει κάτι λίγους φουκαράδες (κρατώντας ρόπαλα…) αναρχοκομμουνιστές. Και πριν σπεύσετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, σας θυμίζουμε ότι… τα φαινόμενα απατούν!
Δεν πρόκειται για διαδηλωτές κατά της επίσκεψης του κατοχικού πρωθυπουργίσκου της Μέρκελ και του Τραμπ, αλλά για οργανωμένους παρακρατικούς τραμπούκους του κατοχικού τσιπροκαμμενικού ψευδοκράτους, που προστατεύουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από τους διαδηλωτές, τον «εχθρό-λαό», με την άδεια της… Αστυνομίας, βεβαίως-βεβαίως…
Αυτοί είναι οι δήθεν «αντιεξουσιαστές», τα πιο λυσσασμένα σκυλιά των πιο σκληρών εξουσιαστών! Καμαρώστε τους – και φτύστε τους, για να μην τους… ματιάσετε!!



 
kostasxan.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)