Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Σκηνές απείρου κάλλους στο SKY NEWS!!! - Βρετανός στρατηγός «κόβεται» on air, επειδή ήταν αντίθετος με την επίθεση στη Συρία...

ΒΙΝΤΕΟ! (Sky News cuts off the former commander of British Armed Forces in Iraq...)

Ο Βρετανός στρατηγός εν αποστρατεία Jonathan Shaw κόπηκε «on air» από το δελτίο ειδήσεων του Skynews, επειδή εξέφρασε την αντίθεσή του με την επίθεση στη Συρία.
Συγκεκριμένα το συμβάν σημειώθηκε όταν o Shaw είπε ότι το καθεστώς του Ασαντ στη Συρία, δεν είχε κανένα συμφέρον για να πραγματοποιήσει επίθεση με χημικά όπλα αυτή την περίοδο. Πριν προλάβει να τελειώσει τον συλλογισμό του η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων τον διέκοψε λέγοντας πως «πρέπει να
διακόψουμε για διαφημίσεις»... 
Σημειώνεται ότι ο Shaw ήταν Επικεφαλής των Βρετανικών δυνάμεων στο Ιράκ.
Δείτε το βίντεο:
(Sky News cuts off the former commander of British Armed Forces in Iraq...)

(Εμείς το είδαμε από τον Κοσμας Καραίσκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)