Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ MIRAGE 2000-5 ;;;

Παρασκευή (13/04/2018) λίγες ώρες μετά την τραγωδία στο Αιγαίο, ο Π. Θεοδωρακίδης, αμυντικός αναλυτικής και ταξίαρχος πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΝΑΤΟ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το μοιραίο Mirage 2000-5 να χτυπήθηκε από πύραυλο.
«Τα ραντάρ θα δείξουν εάν υπήρξε πύραυλος από υποβρύχιο την ώρα που πετούσε το μοιραίο Mirage. Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα» τόνισε ο κ. Θεοδωρακίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της τραγωδίας :

«Τα ίχνη των μαχητικών φαίνονται στα ραντάρ. Είναι αποτυπωμένη όλη η πορεία τους. Εδώ μπορούμε να δούμε αν πετούσαν στην περιοχή τουρκικά αεροσκάφη ή να έχει φύγει κάποιος πύραυλος, κυρίως από υποβρύχιο», επανέλαβε ο αμυντικός αναλυτής.
Όπως σημείωσε ο κ. Θεοδωρακίδης, έχουν αποκλειστεί αυτά τα δύο ενδεχόμενα σε επίσημες ανακοινώσεις.
«Ωστόσο για μένα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», τόνισε.
Newsbomb
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)