Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Πτώση Mirage 2000-5: Καλό ταξίδι Γιώργο, καλό ταξίδι αετόπουλο!

Σχόλιο ιστολογίου:
αυτοί είναι οι αντιπαραγωγικοί δημόσιοι υπάλληλοι, αυτοί που οι πολιτικοί της χώρας απαξίωσαν, που τους ατίμασαν και που όλοι εμείς οι απλοί πολίτες, τους ευχαριστούμε που μας διασφαλίζουν την ασφάλεια των συνόρων, που μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Αιωνία η μνήμη του ήρωα της Ελλάδας !!!!!


Πτώση Mirage 2000-5: Καλό ταξίδι Γιώργο, καλό ταξίδι αετόπουλο!

Η Ελλάδα θρηνεί το χαμό ενός άξιου πιλότου, ενός έμπειρου αξιωματικού

Βαρύ πένθος επικρατεί στην Πολεμική Αεροπορία μετά την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους Mirage 2000-5, εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου, λίγα λεπτά πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Σμηναρχίας Μάχης.
Νεκρός είναι ο Γιώργος Μπαλταδώρος, γεννημένος το 1984 στο Μαυροβούνι Καρδίτσας.
Ο 34χρονος υπηρετούσε στην 331 Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα και είχε αποσπαστεί για τις ημέρες του Πάσχα στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο. 
Σωστικά συνεργεία εντόπισαν προσωπικά του αντικείμενα, καθώς και πλήθος άλλων στοιχείων τα οποία δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας είναι νεκρός.
Το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ, ενώ πετούσε εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου και σε πολύ μικρή απόσταση από τον διάδρομο προσγείωσης.
Το συγκεκριμένο αεροσκάφος μαζί με έτερο ίδιου τύπου επέστρεφαν στη Σκύρο μετά την αποχώρηση τουρκικών αεροσκαφών από το FIR Αθηνών, τα οποία είχαν κληθεί νωρίτερα να αναχαιτίσουν. Πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας υπογραμμίζουν ότι δεν υπήρξε ούτε αναχαίτιση ούτε εμπλοκή με τουρκικά αεροσκάφη.
Λίγο πριν προσγειωθούν λοιπόν στο αεροδρόμιο της Σμηναρχίας Μάχης, το νούμερο 2 του σχηματισμού ανέφερε πως το νούμερο 1, έπεσε στη θάλασσα.
Στο προφίλ του στο Facebook ξεχωρίζει μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει πριν από ένα περίπου χρόνο, μέσα από το πιλοτήριο, όπου σε μία προσπάθεια οπτικού εφέ, φαίνεται να... πιάνει από τη μύτη ένα μαχητικό αεροσκάφος που πετούσε δίπλα του.
Το Newsbomb.gr εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδούρου και σε όλη την Πολεμική μας Αεροπορία.
Καλό ταξίδι αετόπουλο…ΑΘΑΝΑΤΟΣ! 
 Διαβάστε επίσης: 



newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)