Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Είμαστε πλέον σε ΕΜΠΟΛΕΜΗ κατάσταση. Τι πρέπει να κάνουμε για να ετοιμαστούμε για όσα έρχονται ;

Ακόμη και οι πλέον αδιάφοροι, αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα χειροτερεύουν.

Οι κινήσεις στη διεθνή σκακιέρα επιταχύνονται. Όλο και περισσότερα πιόνια μπαίνουν στο σχέδιο..

Φυσικά δεν λείπουν -όπως πάντα- οι ανόητοι που σπεύδουν να ειρωνευθούν. Κάποιοι από αυτούς παριστάνουν και τους πιστούς. Όχι μόνον αγάπη και σεβασμό δεν δείχνουν, αλλά επιμένουν να γελάνε από φθόνο και ζήλεια. Δεν πρόκειται να χάσουμε ούτε λεπτό μαζί τους.
Οι εξελίξεις δείχνουν τι έρχεται. Όπως και οι προφητείες. 

Η προδοσία στην πολιτική σκηνή αλλά κυρίως μέσα στην -θεσμικά
αποκαλούμενη- εκκλησία, έχει χτυπήσει κόκκινο εδώ και καιρό. Αφού οι πιστοί συνεχίζουν να παριστάνουν ότι δεν βλέπουν, η οργή του Θεού έρχεται να καθαρίσει τον "στάβλο".

Όσοι νομίζουν ότι κινδυνεύουν μόνον όσοι είναι στο στρατό ή σε περιοχές κοντά στην Τουρκία, δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει. Από τους Ουτσεκάδες στη Θεσπρωτία, μέχρι τους λαθρομετανάστες στις μεγάλες πόλεις, η  Ελλάδα θα αιματοκυλιστεί αδυσώπητα.

Κάποιοι άλλοι έτρεξαν να βολευτούν ατομικά, σε κάποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα μπορούσε κάποιος με τέτοιο κίνητρο, να ελπίζει ότι ο "Θεός" θα τον σώσει;

Μια πρώτη εισήγηση, για όσους επιθυμούν να προετοιμαστούν :
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
(με εισηγήσεις άλλων ομιλητών)

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

opaidagogos.blogspot

1 σχόλιο:

  1. Ο ωχαδερφισμός,η απάθεια,η αθεϊα,η απόψυξις του ζήλου στην εκκλησία και την Παιδεία έχουν διαβρώσει ψυχικώς την τότε(1958-) νεολαία και νυν "ωρίμους".Ο εθνικός φρονηματισμός και η κατά Χριστόν βιοτή εθεωρούντο ξεπερασμένες.Τα ιδανικά ανήκον στην σφαίρα των ονείρων ,μη πραγματοποιήσιμα.Η Ιστορία ελάμβανε την μορφή κοινωνικών αγώνων και πάλης των τάξεων.17-4-2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)