Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

"ΚΑΘΑΡΗ" ΕΞΟΔΟΣ; ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;


Η "καθαρή" έξοδος Τσίπρα δεν θα έχει λέει νέο μνημόνιο ή πιστοληπτική γραμμή, αλλά ενισχυμένη επιτήρηση. Ωραίο δεν ακούγεται; 

Ο κ. Τσίπρας ζημίωσε ασύλληπτα δισεκατομμύρια τη χώρα το πρώτο εξάμηνο του 2015 (σύμφωνα πάντα με τους εκπροσώπους των ίδιων των εταίρων του – θεσμών, όπως αρέσκεται να τους αποκαλεί) με τον οικονομικά ψευδοτσαμπουκά που πήγε να «πουλήσει» στην Ευρωζώνη.

Μετά, ως γνωστόν, πραγματοποίησε απίστευτη «κωλοτούμπα» (kolotuba, κατά τους Ευρωπαίους) και κάνοντας τον υπάκουο προς τους δανειστές, εκτελώντας τις νέες εντολές τους, έβαλε χώρα και λαό σε μια οικονομική τυραννία σχεδόν για έναν αιώνα, προκειμένου τον Αύγουστο του 2018 να μας «πουλήσει» πολιτικά, υπερήφανη έξοδο από τα μνημόνια, ώστε να τον ξαναψηφίσουμε.

Δυστυχώς όμως, φαίνεται πως δεν τα καταφέρνει ούτε τώρα και μάλλον πάμε σε ακόμα σκληρότερες μέρες, με ενισχυμένη μνημονιακή επιτήρηση.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον χωρίς εθνική καταστροφή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)