Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ρεπορτάζ - ΣΟΚ: Μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας πουλάνε το κορμί τους για 5 ευρώ

Σχόλιο ιστολογίου:
ακούει ο Τσίπρας; που όταν ήταν αντιπολίτευση είχε ξεσηκώσει τον κόσμο για την "Αμυγδαλέζα", τελικά γέμισε όλη την Ελλάδα "Αμυγδαλέζες" - hot spot και δεν μιλά κανένας τους.
Αριστεροί για κλάματα, μέχρι να αρπάξουν την εξουσία ...
Τσίπρας ο πρωθυπουργός που μόνο για αντιπολίτευση έκανε !!!! 

Ρεπορτάζ - ΣΟΚ: Μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας πουλάνε το κορμί τους για 5 ευρώ

«ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ» Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ NBC ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν νεαροί πρόσφυγες και μετανάστες στην «καρδιά» της Αθήνας, οι οποίοι αναγκάζονται να κάνουν «survival sex», δηλαδή να πουλήσουν ερωτικές υπηρεσίες για πέντε ευρώ, έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC.
Οι μαρτυρίες των νεαρών σοκάρουν: Στο ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου καταγράφεται η περιπέτεια του 19χρονου Αφγανού (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ) Κασίμ (σ.σ. ο νεαρός παρουσιάζεται με ψευδώνυμο), ο οποίος περπάτησε
περίπου 6.500 χιλιόμετρα περνώντας μέσα από το Ιράν, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και τη Σερβία.
NBC
Ο ίδιος ήθελε να φτάσει στη Γερμανία, αλλά στην Ουγγαρία βρέθηκε μπροστά σε κλειστά σύνορα και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου και κατέληξε να πουλάει το κορμί του, για λίγα μόλις ευρώ, στις πιάτσες της Ομόνοιας.
«Ντρεπόμαστε, δεν είμαστε γκέι, δεν μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Αν ζεις στο δρόμο πρέπει να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να επιβιώσεις» δηλώνει ο Κασίμ.
Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, η «ταρίφα» για σεξ έχει φτάσει ακόμα και στα 5 ευρώ λόγω της πληθώρας νεαρότερων του ιδίου μεταναστών που είναι πρόθυμοι να πουλήσουν το κορμί τους για να επιβιώσουν.
Εξάλλου, στο NBC μιλά κι ο νεαρός Φαζούλ, ο οποίος δηλώνει πως είναι 22 ετών, αλλα ο Κασίμ επιμένει πως δεν είναι πάνω από 17. «Πολλές φορές κάνω σεξ χωρίς προφυλακτικό», λέει ο ίδιος.

«Η οικογένειά μου πιστεύει ότι ζω στο καλύτερο ξενοδοχείο της Αθήνας»

Σοκ προκαλεί, εξάλλου, και η μαρτυρία των δύο παιδιών που λένε ότι με τα χρήματα που μαζεύουν από το «survival sex» εξασφαλίζουν ελάχιστο φαγητό και τσιγάρα.
«Κοιμόμαστε σε πάρκα και σε πλατείες. Η οικογένειά μου πιστεύει ότι ζω στο καλύτερο ξενοδοχείο της Αθήνας…», λέει ο Φαζούλ.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)