Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

EKTAKTO: Αντίποινα της Ελλάδος στην Τουρκία – ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ στον ΜΟΥΦΤΗ της Θράκης…



Συναγερμός έχει σημάνει σε Ελλάδα και Τουρκία καθώς πριν από λίγες ώρες το γραφείο του εισαγγελέα στην Κομοτηνή άσκησε ποινική δίωξη κατά του εκλεγμένου Μουφτή της Κομοτηνής με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας για τη συμμετοχή σε θρησκευτική εκδήλωση το 2016.

Πρόκειται για τον Ibrahim Serif (αριστερά στη φωτογραφία), εκλεγμένο μουφτή της Κομοτηνής, και πολλοί θεωρούν ότι η κίνηση αυτή είναι αντίποινα για την κράτηση των δύο Ελλήνων αξιωματικών στην Αδριανούπολη.
Φαίνεται ότι η κρίση μεταξύ των δύο χωρών όχι μόνο δεν θα τελειώσει, αλλά ίσως να μην έχει φτάσει καν στο χειρότερο σημείο…
Με πληροφορίες από Anadolu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)