Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Επειδή οι πούστηδες δεν έχουν ηθικούς φράγμους θα μας τρέχουν στα δικαστήρια για ότι λέμε;

Σχόλιο ιστολογίου:

πούστηδες κάθε μορφής γέμισαν την Ελληνική κοινωνία και αντί να κρυφτούν στο λαγούμι τους, με περίσσεια αυθάδεια και χωρίς ίχνος ντροπής ελέγχουν κάθε γραφή και λέξη, στέλνοντας στα δικαστήρια όποιον νομίζουν ότι τους βλάπτει.

Πιστεύουν άραγε ότι με τους θεατρινισμούς τους και τα κακόγουστα gay pride θα γίνει αποδεχτή στην Ελληνική κοινωνία η ανωμαλία τους;

Έγιναν "περήφανοι - pride" και οι πούστηδες για την σεξουαλική τους προτίμηση, αντί να προβάλλουν την υπερηφάνεια των πραγματικών αξιών όπως για την ανάδειξη των γραμμάτων και των τεχνών, για όσα θα αφήσουν στις επόμενες γενιές με την μορφή της πολιτιστικής κληρονομιάς, για την προσφορά στην Ελληνική κοινωνία, αντί αυτού όμως αφήνουν την διαστροφή και την διάλυση του θεσμού της οικογένειας.



Αθωώθηκε ο Αμβρόσιος για τα σχόλια κατά των gay

Επεισοδιακή δίκη
Αθώος κρίθηκε από το δικαστήριο Αιγίου ο μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος οδηγήθηκε σε δίκη με την κατηγορία της σύνταξης και της ανάρτησης κειμένου μίσους και προτροπής σε βία σε βάρος των
ομοφυλοφίλων στο προσωπικό ιστολόγιό του.
Η πλευρά των μηνυτών του υποστήριξε ότι με πρόθεση προέτρεψε τον κόσμο σε ενέργειες εναντίον τους, με διακρίσεις, μίσος και βία, βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού τους, κατά τρόπο τέτοιον που τους εξέθεσε σε κίνδυνο, απειλώντας τη ζωή, την ελευθερία και τη σωματική ακεραιότητά τους.
Η απολογία του ιεράρχη διήρκεσε περίπου μισή ώρα. Ο κ. Αμβρόσιος υποστήριξε ότι το επίμαχο άρθρο αναφερόταν ουσιαστικά στους πολιτικούς και όχι στα πρόσωπα. Κατά την απολογία του ο μητροπολίτης Αιγιαλείας χρησιμοποίησε πολλές ευαγγελικές περικοπές για τους αμαρτωλούς που δεν έχουν μετανοήσει προκειμένου να τεκμηριώσει τις θέσεις του.
Υπερασπιστική ήταν η γραμμή των δύο δημάρχων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, κ. Παναγόπουλου και κ. Λαζουρά, οι οποίοι επεσήμαναν ότι ο μητροπολίτης έχει διατελέσει σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.
Η ακροαματική διαδικασία ήταν μαραθώνια σε διάρκεια, ενώ έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί νωρίς το μεσημέρι αντιεξουσιαστές.

dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)