Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Εάν είναι αλήθεια που πήγαν τα 400 δις Ευρώ που έλαβε η Ελλάδα;

Σχόλιο ιστολογίου:
Οι τελευταίες κυβερνήσεις πρέπει να λογοδοτήσουν στον Ελληνικό λαό εάν είναι αλήθεια ότι έλαβαν το μυθικό ποσό των 400 δις Ευρώ από την αρχή της κρίσης, που πήγαν αυτά τα λεφτά;
Σίγουρα δεν τα έλαβε ο λαός, επειδή ο λαός πάντα πληρώνει τα σπασμένα και επειδή άλλοι τα έφαγαν.
Το χρέος ήταν 280 δις Ευρώ στην αρχή της κρίσης ... άντε και 2 δις Ευρώ που έλαβε ο ΓΑΠ για να μας φέρει το ΔΝΤ (από δημοσιεύματα το 2010 που ουδέποτε τα διέψευσε).

Ερντογάν: Η Ελλάδα πήρε 400 δισ. ευρώ ενώ εμείς τίποτα από την Ε.Ε.

Με αφορμή την έγκριση της Κομισιόν, κονδυλίων ύψους 3 δισ. ευρώ, προς την Άγκυρα για το προσφυγικό, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεσπάθωσε κατά της Ελλάδας.

Σε συνάντηση του με μουφτήδες στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Ερντογάν δήλωσε:

«Προσπάθησαν να καταλάβουν το κοινοβούλιό μας με τρομοκρατικές οργανώσεις (το κουρδικό κόμμα HDP). Δεν θα το ανεχτούμε αυτό. Δεν θα μπορέσουν να μας διασπάσουν».

Ενώ συνέχισε, τονίζοντας για την Ελλάδα: «Η ΕΕ έδωσε 400 δισ. ευρώ στην Ελλάδα, όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση. Αλλά επειδή η Τουρκία είναι “μπελάς” γι αυτούς, δεν έλαβε τίποτα. Αυτό που λέμε είναι ότι θα σταθούμε στα πόδια μας. Κάναμε ορισμένα βήματα σε Συρία και Ιράκ. Πρώτα απ όλα το καθεστώς (του Άσαντ), μετά οι τρομοκράτες, το αίμα και η φωτιά, ο θάνατος ενός εκατομμυρίου ανθρώπων. Ρωτάμε: Πού το έχετε το μυαλό σας; Γιατί ορισμένοι ακόμα προσπαθούν με νύχια και με δόντια να προστατέψουν τον Άσαντ; Δεν έχω να πω τίποτα σε όλους όσους παρέχουν όλων των ειδών τη βοήθεια για να στηρίξουν τρομοκρατικές οργανώσεις».

sofokleousin.gr

2 σχόλια:

  1. τα αρπαξανε οι τραπεζες με την βουλα απο την βουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολλά τα λεφτά φίλε μας mkirikis, είναι σχεδόν 2 φορές όσο το χρέος που είχε η Ελλάδα το 2010, δεν μπορεί να τα πληρώνει πάντα ο λαός, που αυτοκτονεί, που του κατάσχουν τις οικονομίες του, που του αρπάζουν την περιουσία με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, όλα έχουν τα όρια τους ...

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)