Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΣΟΚ στο Περιστέρι: Τη βίαζαν επί 12 ώρες μπροστά στα μάτια της μητέρας της

ΣΟΚ στο Περιστέρι: Τη βίαζαν επί 12 ώρες μπροστά στα μάτια της μητέρας τηςΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ

Ένα φρικτό έγκλημα που έμεινε ατιμώρητο επί ένα χρόνο, διαλευκάνθηκε από την Αστυνομία.
Την απόλυτη φρίκη έζησαν δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, στο Περιστέρι, πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν δύο άνδρες -αλβανικής υπηκοότητας- εισέβαλαν αργά τη νύχτα στο σπίτι τους.
Οι δύο δράστες, είχαν σκοπό να ληστέψουν τις γυναίκες και γι' αυτό τις ακινητοποίησαν. Όμως δεν έμειναν στη ληστεία αλλά επί δώδεκα ώρες κρατούσαν ομήρους τις δύο γυναίκες και βίαζαν διαδοχικά την 46χρονημπροστά στα μάτια της μητέρας της.
Ο ένας εκ των δραστών συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας  Δυτικής Αττικής ενώ ο συνεργός του είναι ήδη κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές.
Το πλέον σοκαριστικό στην υπόθεση είναι ότι οι δράστες ήταν γείτονες των θυμάτων και είχαν παρακολουθήσει τις συχνές επισκέψεις των δύο γυναικών στην τράπεζα όπου έκαναν συχνές αναλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν μπει στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο αλλά όταν δεν βρήκαν τα χρήματα που ήθελαν προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη τους.
Στο διαμέρισμα του συλληφθέντα, ο οποίος οδηγείται στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, βρέθηκαν κοσμήματα από τη ληστεία στο Περιστέρι.
Πηγή πληροφοριών: ΕΡΤ

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)