Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ!!! ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/2 ώρα:14:00
ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!! ΜΕΧΡΙ Ν΄ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ!! Διοργανωτής είναι: ο Ελληνικός Λαός , ομιλητές:
ο Ελληνικός Λαός.
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/2 ώρα:14:00 ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!! ΜΕΧΡΙ Ν΄ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ!! Διοργανωτής είναι: ο Ελληνικός Λαός , ομιλητές:
ο Ελληνικός Λαός.
Κατέλυσαν βίαια το Σύνταγμα, έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια το ΟΧΙ του λαού στο Δημοψήφισμα, διέπραξαν το βαρύτατο αδίκημα της Εσχάτης προδοσίας
κατά της χώρας μας, καταπάτησαν τ΄ανθρώπινα δικαιώματα, έδιωξαν τα παιδιά μας απ΄τη χώρα τους, λεηλατούν τις περιουσίες μας και τώρα παραδίδουν στεγνά τη Μακεδονία μας αδιαφορώντας για το μεγαλειώδη Συλλαλητήριο του Ελληνικού λαού!
Χάρη στην ανοχή μας τα ισοπέδωσαν όλα,αλλά ως εδώ! Η ανοχή μας εξαντλήθηκε!
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!!! ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΒΆΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ Ν΄ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!
Την Κυριακή 25/2 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ , ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΚΡΟΦΩΝΑ,,!! ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ , ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!!
ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ!!!!
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ , ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΑΠ΄ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ…..
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!


antifimotro.wordpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)