Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

INKA KRITIS Δεν μας τρελάνατε προτείνοντας τεκνογονία οι 300

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 634 19.01.2018


Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για το Δημογραφικό 17.01.2008.
Δεν μας τρελάνατε με την διαφήμιση της οικογένειας κύριε Τσίπρα Πρωθυπουργέ και εσείς οι 300 συνολικά και πριν και τώρα.
Έχουμε τώρα το μακρύ πόδι του Γερμανικού Κατακτητή στην Αθήνα την Φρανκφούρτερ Αλκεμάϊνε Ζέιτουνκ FAZ Γερμανική Εφημερίδα, δεν ξεχνάμε τότε επίσης την ομοεθνή FOKUS με το δάκτυλο της Αφροδίτης, να μας κτυπάει τώρα μια με το μαστίγιο και μια με το καρότο, μετά το μαρτύριο της σταγόνας, και την υπερχρέωσή μας για να σώσουν τις δικές τους και όχι τις δικές μας !!!, (σιγά μην έχει ο λαός τράπεζες) που δεν έχουμε !!! πλέον, Ελληνικές τράπεζες, το μεγάλο μαφιόζικο κόλπο γκρόσο των Ευρωπαϊκών συνεταίρων μας, δες δηλώσεις Ντάϊσελμπλούμ και τον Ευρωπαϊκό πρωταθλητισμό μας !!! στις εκτρώσεις και 3η χώρα παγκοσμίως με δημογραφικό μηδενισμό της Ελλάδας.
Γερμανικός Τύπος: Ο Τσίπρας δεν έσκισε κανένα μνημόνιο, συνθηκολόγησε άνευ όρων. 17.01.2018 | 10:44

FAZ: Ο Τσίπρας θα μπορούσε να μείνει στην ιστορία ως ο πολιτικός που απελευθέρωσε τη χώρα. , 11:08 

Σόιμπλε υπέρ των ανοιχτών συνόρων: Οι μετανάστες θα μας σώσουν από την αιμομιξία. 13.06.16

Μουζάλας: Πρέπει μόνοι μας να φέρουμε τους πρόσφυγες -Για να δώσουμε ζωή στη γερασμένη ΕΕ. 08|05|2017 15:05

Η άποψη του Σόιμπλε : οι Μετανάστες θα μας σώσουν από την αιμομιξία, αφορά την ανάπηρη δική του εγκεφαλική δομή, της βίαιης απογείωσης της Γερμανικής οικονομίας με βίαιη επιβολή κατάθλιψης για τις άλλες χώρες.
Στην Ελλάδα επιβλήθηκε και έγινε δεκτή από τους 300 η αντικατάσταση όλων των βιομηχανικών και βιοτεχνικών χώρων με μουσικά καφενεία και χορευτάδικα που θα συντηρούνται με κυλιόμενα ΕΣΠΑ κ.α. Επιδοτήσεις, αβάσιμη υπόσχεση διαρκούς τουρισμού !!!!! με δημοτικά και Εκκλησιαστικά τροφεία ανέργων.
Η σκιά πάνω από την διοικητική και πολιτική διαπιστωμένη ανικανότητα των 300 Ελλήνων πολιτικών, που εμπνέουν καθημερινή αστάθεια διαρκείας και ο ενθουσιασμός τους για την Εθνική κατάθλιψη βεβαιώνεται με διθυράμβους στην Διακομματική για το Δημογραφικό, ότι πρέπει και πρέπει και μακαρόνια μπολωνέζ θα λέγαμε.
Η μήτρα και το πέος και οι όρχεις δεν διατάσσονται να λειτουργήσουν και το σπέρμα αδύνατο, γιατί, ρωτήσετε τον ΕΦΕΤ τι ερεύνησε και τι βρήκε στα φαγητά που μας πουλούν και τρώμε και, γκουκλάρετε και ΑΚΟΥΣΤΕ με προσοχή τον ΝΙΚΟ ΚΑΤΣΑΡΟ σε ότι αποκαλυπτικό θα πει για τις νοστιμιές και τα χρώματα στα φαγητά μας.
Η αφαίρεση μήτρας πρωταθλητισμός και η μαστεκτομή με τους όζουν και τα ινομυώματα.
  Η σελφίτιδα λογοδιάρροιας των 300 πολιτικών για μια σειρά δράσεων, είναι πλέον αθεράπευτη. Δεν είπαν θα σας κάνουμε και παιδιά, κάποιος δηλαδή που το σπέρμα του να είναι γόνιμο, αφού ο τυφώνας της αδυναμίας σύλληψης σάρωσε την Ελλάδα από το 1991 μέχρι σήμερα, πως και γιατί, ψάξτε κύριοι του ΕΦΕΤ τι ταΐζεται ο Ελληνικός πληθυσμός.
Το Υπ. Εθνικής Άμυνας έφτιαξε μονάδα γονιμότητας στο Ναυτικό Νοσοκομείο, ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ αλλά κ.κ. ΕΦΕΤ είναι υποβοήθηση και όχι αποκατάσταση γονιμότητας
Ο ΓαλλοΓερμανικοΑμερικανικός Άξονας, την μια μας κατεβάζει, ‘‘βαρεί – βαρεί το καλυβάκι’’ Δ. Σολωμός, στα τάρταρα και την άλλη μας ανεβάζει στους ουρανούς με κέρινα φτερά, όπως τον γιό του Ίκαρο ο Δαίδαλος που τον παράκουσε, έλιωσαν, φουντάρισε και έγινε το Ικάριο πέλαγος.
Η πολιτικοί πρέπει να θεραπευτούν από την Εθνική τηλεοπτική σελφίτιδά τους, να κρυφτούν τελείως γιατί μας είναι πλέον αντιπαθείς τρομοκρατημένοι και καταθλιπτικοί, ΝΑΙ.
Να μην μιλάει ο τραπεζοϋπάλληλος της καταστροφής Στουρνάρας, ότι είναι βλακεία που έκανε έκτρωση το άνεργο ζευγάρι που είχε γονιμότητα,
Να γίνει 10πλάσιο το επίδομα δεύτερου και τρίτου παιδιού ΝΑΙ.
Βαθιές φοροαπαλλαγές κόντρα στον πρώην υπάλληλο της Ελληνικής Ένωσης τραπεζών  και νυν ευρωπαίο υφιστάμενο, Διοικητή, τίτλο σαν να είμαστε στράτευμα ο Ελληνικός Λαός, ΑΑΔΕ ΠΙΤΣΙΛΗ και,
Υποδομές ενθουσιασμού και χαράς για οικογένεια αντί τρομοκρατίας και αποδόμησης και αφανισμού της.
ΛΙΓΟ ΕΙΡΗΝΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ.
Από το δεύτερο διαφορικό, τον κο Μακρόν δεν ζητούμε τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)