Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΕΛΛΑΔΑ 2018-ΣΕΞ ΓΙΑ ΤΗ ΤΙΜΗ ΕΝΟΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Όπως αναφέρει το CretePost, επικαλούμενοι την «Washington Post» και την «Times», οι νέες Ελληνίδες  γυναίκες πωλούνται  τώρα για την τιμή ενός σάντουιτς στους επιτηδευματίες. Μετά από περισσότερο από έξι χρόνια οδυνηρής τρόικας που επέβαλε λιτότητα, η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της απόλυτης οικονομικής καταστροφής, όπως μια μελέτη που δημοσιεύθηκε πριν λίγο καιρό.
Η τιμή του σεξ μειώνεται παγκοσμίως καθώς το Διαδίκτυο προσφέρει όλο και περισσότερο σεξουαλικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Η μέση τιμή των 180 ευρώ την ώρα (για οτιδήποτε άλλο). Στην Ευρώπη έχει μειωθεί δραματικά, συνεχίζουν οι Times.
Η πορνεία είναι νόμιμη στην Ελλάδα, αλλά λίγοι από τους οίκους ανοχής στη χώρα έχουν άδεια, κάνοντας πολλές από τις εκτιμώμενες 18.500 πόρνες στην Ελλάδα στο δρόμο να δοκιμάσουν την «τύχη» τους.
«Ο αυξανόμενος αριθμός των κοριτσιών που εισέρχονται και εξέρχονται από την επιχείρηση και ο συνολικός αριθμός των γυναικείων πόρνων είναι ανησυχητικά υψηλός, ανάλογα με τις οικονομικές τους ανάγκες», λέει η Laxos. Η μελέτη δείχνει ότι η ηλικία των «νεοφερμένων» είναι μεταξύ 17 και 20 ετών.
Η μελέτη της Laxos ήρθε σχεδόν ακριβώς ένα μήνα μετά από μια συγκλονιστική αναφορά μιας ανεργού Ελληνίδας  μητέρας που «σύστησε» την 12χρονη κόρη της σε έναν ιερέα και έναν συνταξιούχο για χρήματα. Η 44χρονη μητέρα καταδικάστηκε σε 33 χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ. Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανάφεραν αυτήν  τη γυναίκα  και ολόκληρη η χώρα ήταν εξαιρετικά εξοργισμένη.
Η  Laxos λέει ότι τόσο η υπόθεση όσο και η μελέτη του αντικατοπτρίζουν μια κοινωνία που αρνείται να αντιληφθεί τις αλλαγές που συμβαίνουν. Προειδοποιεί μάλιστα: «Οι κρατικές αρχές πρέπει τελικά να ενεργούν αντί να παραμένουν αδιάφορες».
Ραδιόφωνο Κρήτη – σε τι είδους κόσμο, σε τι είδους Ευρώπη ζούμε;

Στην Ισπανία η εικόνα είναι παρόμοια, ανεργία, η κρίση στην χώρα έχει οδηγήσει χιλιάδες γυναίκες να βγάζουν τα χρήματα τους πουλώντας το σώμα τους.

Και αντίστροφα ρώτησαν γυναίκες αν …



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)