Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Η κυβερνητική λογική και η Χρυσή Αυγή: Σήμερα και το 2015

Σχόλιο ιστολογίου:
η "αριστερή" κυβέρνηση με δεξιά τσέπη, της είναι εύκολο να χαρακτηρίζει τους πάντες "Χρυσαυγήτες", το δυστύχημα είναι ότι δεν έχουν αναγνωρίσει, ακόμα και οι Χίτλερ μπροστά τους ήταν αγγελούδι, κανείς στα παγκόσμια χρονικά δεν άλλαξε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, μόνο οι φασίστες αριστεροί με τους συνεργάτες τους στη Βουλή. 
Καλούμε την κυβέρνηση να συνετιστεί, αλλιώς προβλέπουμε ότι το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων θα είναι ο πολιτικός της τάφος.
Οι κόκκινες γραμμές έχουν εκφραστεί από όλο το λαό, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, όπως έκανε ο Τσίπρας σε όλα τα εθνικά ζητήματα ...

Απίστευτο… σοκ έπαθε η Κυβέρνηση λέει, γιατί, η Εκκλησία δε δέχεται να υπάρχει ο όρος Μακεδονία στην ονομασία άλλου κράτους. Και με τις γνωστές κορώνες άρχισαν τις επιθέσεις προς τον Αρχιεπίσκοπο, την Εκκλησία.

Συμπλέει, λέει η Κυβέρνηση, με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Μόνο η Εκκλησία και η Χρυσή Αυγή έχουν τέτοια άποψη για το θέμα των Σκοπίων; Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με τους οποίους συγκυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, τί θέση έχουν; Ο κ.Πάνος

Καμμένος; Οι βουλευτές του; Αλλά το κυριότερο. Εκατομμύρια Ελληνες σε όλο τον κόσμο τι θέση έχουν; Συμφωνούν να υπάρχει ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων;

Προσωπικά, ούτε είμαι ούτε θα γίνω, ούτε θα συμφωνήσω ποτέ με την Χρυσή Αυγή. Το ότι δε θέλω να υπάρχει η λέξη Μακεδονία σε ό,τι έχει να κάνει με τα Σκόπια, με κάνει και μένα οπαδό αυτού του κόμματος;
Για να τελειώνουμε. Η κυβερνητική λογική, έτσι όπως την βλέπουμε από χθες, λέει πως είσαι ακροδεξιός και φασίστας αν για κάποιο θέμα έχεις ίδια άποψη με την Χρυσή Αυγή. Μάλιστα. Τότε, τι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και όσοι ήθελαν το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015; Γιατί η Χρυσή Αυγή ζητούσε και αυτή να ψηφιστεί το ΟΧΙ. Απλή κυβερνητική λογική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)