Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Τα λεφτά που πληρώνουν οι φορολογούμενοι δεν ανήκουν στην ΑΑΔΕ.

Διαβάζουμε ότι "η ΑΑΔΕ πλήρωσε 22 εκατ. ευρώ για επίδομα θέρμανσης και φορολοταρία", είναι ανήκουστο τα χρήματα των φορολογούμενων να μοιράζονται σε λοταρίες, είναι ανήκουστο να αναφέρεται σε δημοσίευμα ότι "η ΑΑΔΕ πλήρωσε", σαν να ήταν δικά της λεφτά, οι φορολογούμενοι πλήρωσαν και όχι η ΑΑΔΕ μια που δεν είναι πηγή εσόδων αλλά μονάχα είσπραξης.
Είναι ανήκουστο να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην Υγεία, στην Παιδεία και στην Άμυνα και ο Πιτσιλής να σκορπά εκατομμύρια Ευρώ σε δήθεν τυχερούς με αμφίβολες λοταρίες (μη διαπιστωμένες), αλλά το κυριότερο οι πληρωμές στο δημόσιο είναι ανταποδοτικές για όλους και όχι μονάχα στους "τυχερούς" που επιλέγει η ΑΑΔΕ. 

Τελικά λεφτά υπάρχουν, πολλά εκατομμύρια αλλά μας επιβάλλονται με την δήθεν Τρόικα η οποία σε όλα τα παράλογα και Αντισυνταγματικά ανακοίνωσε ότι δεν τα ζήτησε από την κυβέρνηση, αλλά είναι καθαρά δικιά της επιλογή.

Βιώνουμε φασιστικές πολιτικές από "δημοκρατικές" κυβερνήσεις με αποκορύφωμα το ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέπει την χώρα σε απόλυτο προτεκτοράτο της Γερμανίας, στα πέντε και το κεφάλι μέσα κυρ. Τσίπρα και κυρ. Καμμένε (όταν οι γελοίες μαριονέτες έλεγαν στα τέσσερα).

Υπενθυμίζουμε ότι ζει ο Ελληνικός λαός σήμερα δεν έγινε μαγικά, κάποιοι "κύριοι" τα νομοθέτησαν, τα υπέγραψαν, τα έκαναν νόμο και κάποιοι από το λαό ψήφισαν στις εκλογές τα λαμόγια που μας κυβερνούν και που μας κυβερνούσαν.
Είναι αναγκαία η γενική αντίδραση, η ένωση του λαού σε γειτονιές, κοινότητες, σε δήμους, είναι αναγκαίο να καταγγέλλουμε την προπαγάνδα, είναι αναγκαίο να μην συνηθίσουμε ούτε τα Capital Controls, ούτε τα μνημόνια, ούτε να επικροτεί η Τρόικα κάθε νόμο της χώρας, ούτε την αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας ...

Η ΑΑΔΕ πλήρωσε 22 εκατ. ευρώ για επίδομα θέρμανσης και φορολοταρία

Η ΑΑΔΕ πλήρωσε 22 εκατ. ευρώ για επίδομα θέρμανσης και φορολοταρία
Ημέρα πληρωμών ήταν η σημερινή για την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, καθώς συνολικά πλήρωσε άνω των 22 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης και στους τυχερούς της λοταρίας αποδείξεων....

...Παράλληλα, η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ κατέβαλε το συνολικό ποσό των 7,7 εκατ. ευρώ σε 7.700 τυχερούς που κέρδισαν στις 11 δημόσιες κληρώσεις της φορολοταρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)