Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Συγκινητικές στιγμές: Η Μυρτώ της Πάρου πήγε να δει την ΑΕΚ και στο βόλεϊ [εικόνες & βίντεο]

Σχόλιο ιστολογίου:
δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ τα θύματα της παράνομης μετανάστευσης, από ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, από Μωαμεθανούς που για αυτούς η θέση της γυναίκας είναι μονάχα για να ικανοποιήσουν τα σεξουαλικά τους ανώμαλα πάθη. 
Η Ευρώπη και ιδιαίτερα η Ελλάδα έχει άλλο πολιτισμό που αυτοί οι άνθρωποι αδυνατούν να καταλάβουν, επειδή για αυτούς η λέξη ελευθερία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους.

ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ

Συγκινητικές στιγμές: Η Μυρτώ της Πάρου πήγε να δει την ΑΕΚ και στο βόλεϊ [εικόνες & βίντεο]
Στη Νέα Φιλαδέλφεια βρεθηκε το Σάββατο η Μυρτώ, για να παρακολουθήσει μαζί με την μητέρα της τον αγώνα του γυναικείου βόλεϊ της ΑΕΚ απέναντι στον ΖΑΟΝ.
Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης τα κορίτσια του «Δικεφάλου» της πρόσφεραν μια υπογεγραμμένη φανέλα με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει την χαρά της. Παράλληλα, η γενική γραμματέας της ΑΕΚ, Σοφία Κάσκαρη, παρέδωσε  ανθοδέσμη στη Μυρτώ, τιμώντας την και δείχνοντας πως είναι δίπλα της σε αυτόν τον αγώνα.
Η Μυρτώ, που εδώ και χρόνια δίνει τη δική της «μάχη», βρίσκεται συχνά κοντά στην ΑΕΚ. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα είχε παρακολουθήσει και τον αγώνα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Δείτε φωτογραφίες του enwsi.gr αλλά και το συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε η ΑΕΚ στην επίσημη σελίδα της.



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)