Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη ληστεία με την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη να παρακολουθούν άπραγες


Topi_Pigula  - pixabay
Του Στρατή Μαζίδη


Τη διανομή «κοινωνικού» μερίσματος ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Αλλά τι σόι κοινωνικό μέρισμα είναι αυτό όταν βασίζεται στην κλεψιά σε βάρος της μεσαίας τάξης; Τι σόι κοινωνικό μέρισμα είναι αυτό που βουτάει τα λεφτά ενός επαγγελματία ο οποίος φτύνει αίμα από το πρωί ως το βράδυ για να δώσει μπαξίσι σε χαμολοσυνταξιούχους, δηλαδή σε εκείνους που είτε δούλεψαν λίγα χρόνια με ένσημα είτε έβαλαν λίγα χρήματα στο σύστημα, διότι μόνο τότε εμπίμπτεις σε αυτήν την κατηγορία.

Τι σόι κοινωνικό μέρισμα είναι αυτό όταν ο ΕΟΠΥΥ χρωστά αποζημιώσεις για παροχές σε ασφαλισμένους; 

Τι σόι κοινωνικό μέρισμα είναι αυτό όταν εκκρεμούν επιστροφές ΦΠΑ;

Τι σόι κοινωνικό μέρισμα είναι αυτό όταν προκύπτει από ένα πλεόνασμα - έκτρωμα δημιουργικής λογιστικής;

Εδώ έχουμε πλέον να κάνουμε με ένα καθεστώς το οποίο συνειδητά διαλύει τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας στοχεύοντας να μετατρέψει τους πάντες σε φουκαράδες των 300 ευρώ κι εξαρτημένους σε κοινωνικά χαρτζιλίκια δίχως σπίτια και δίχως περιουσία. Αν αυτό δεν είναι η χειρότερη μορφή ρατσισμού, τι είναι;

Δε γνωρίζω αν αυτό λέγεται κοινωνικό μέρισμα. Στα δικά μου μάτια όταν παίρνεις τον κόπο και τον ιδρώτα κάποιου, τα παρουσιάζεις ως δικά σου και τα σκορπάς για να βουλώσεις στόματα και να σου χαρίζουν λουλούδια στο δρόμο, περισσότερο μοιάζει ως ληστεία. Βοήθεια!!!

freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)