Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Ο Βασίλης δυναμικά κατά του πρόεδρου της δημοκρατίας και κατά της φασιστικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για το νόμο αλλαγής φύλλου στις Α.Τ.

Ξέσπασμα Λεβέντη σε Βούτση: «Τι είστε δικτάτορες με 35%; Αγνοείτε τους πάντες!»

Μιλώντας στη Βουλή σχετικά με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης τόνισε ότι η χώρα μπαίνει… σε περίοδο ανωμαλίας. «Για εμάς ότι ο Τσίπρας τα κάνει όλα τάκα – τάκα, χωρίς διαβουλεύσεις και βάζει μπροστά τα συμφέροντα μιας ασήμαντης ομάδας που νομίζω είναι ψυχασθένεια, μας βάζει σε περίοδο ανωμαλίας».

Aναφερόμενος στο δικαίωμα αλλαγής φύλου είπε ότι είναι υπέρ του να τους δώσουν συντάξεις, εργασία, να τους στηρίξουν, «αλλά αυτό, να μην τους το δώσουμε. Η Ελλάδα δεν πρέπει να αντιγράφει οτιδήποτε από την Ευρώπη, αλλά να έχει άμυνες. Ηθικές αξίες δεν αντιγράφουμε. Η Ελλάδα διδάσκει ηθικές αξίες».
Χαρακτήρισε μάλιστα «ψυχασθένεια» την περίπτωση των ομοφυλόφιλων και των διεμφυλικών, κάτι που έκανε τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, να αντιδράσει.
«Το να αλλάζει ο άνθρωπος τη φύση του είναι ανώμαλα πράγματα. Δεν είναι πράγματα ωραία αυτά», είπε απευθυνόμενος στον κ. Βούτση.
«Ωραία είναι» του απάντησε ο κ. Βούτσης.
«Να τα χαίρεστε» είπε ο κ. Λεβέντης.
«Τα χαιρόμαστε» ανταπάντησε ο πρόεδρος της Βουλής.
«Ντροπή σας. Αν είναι ωραία να τα κάνετε στον περίγυρό σας. Πήρατε την εξουσία με 35%, τι είστε δικτάτορες; Αγνοείτε την εκκλησία, τους πάντες» τόνισε ο κ. Λεβέντης.

vimaorthodoxias.gr

Λεβέντης: Θα παραιτηθώ από τα πολιτικά μου αξιώματα εάν ο Παυλόπουλος υπογράψει το ν/σ για την αλλαγή φύλου

Λεβέντης: Θα παραιτηθώ από τα πολιτικά μου αξιώματα εάν ο Παυλόπουλος υπογράψει το ν/σ για την αλλαγή φύλου
Δεν θέλω να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού πολιτικού συστήματος υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την θέση ότι θα παραιτηθεί από τα πολιτικά και βουλευτικά του αξιώματα εάν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος υπογράψει το πρόσφατα ψηφισθέν νομοσχέδιο για την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
«Μπήκα στην Βουλή για να προσφέρω, τους κάνω προτάσεις και δεν μ’ ακούνε. 
Δεν θέλω να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού πολιτικού συστήματος.

Αν ο Παυλόπουλος υπογράψει το νομοσχέδιο του Τσίπρα για την αλλαγή φύλου, την Δευτέρα θα παραιτηθώ», είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Λεβέντης.
Ο κ.Λεβέντης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο σε ομιλία του στην Θεσσαλονίκη να ανακοινώσει την παραίτησή του. 
Όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις, εκτίμησε ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα είναι ο μεγάλος νικητής των επόμενων εκλογών και πώς το ποσοστό του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναπέσει στο 3%. 
«Στις επόμενες εκλογές πρώτος θα είναι ο Μητσοτάκης, ούτε στο 3% δεν θα φτάσει ο Τσίπρας» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος ερωτηθείς για το «φλερτ» Ποταμιού και ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκαλύφθηκε κατά την τελευταία ψηφοφορία στη Βουλή ο κ. Λεβέντης σχολίασε πως ο ίδιος δεν είχε ποτέ φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ. 
«Εγώ δεν είχα ποτέ φλερτ με κανέναν, ούτε με τον Τσίπρα, άλλοι κάνουν τα φλερτ όπως βλέπετε» τόνισε ο κ.Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11-10-2017
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
Κον Προκόπη Παυλόπουλο,
Πρόεδρο της Δημοκρατίας
                                                                                                          11.10.2017
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,                          
Παρακολουθήσατε ασφαλώς τη συζήτηση στην Βουλή της 10/10/2017 που αφορούσε το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη. Το νομοσχέδιο αυτό ήρθε προς ψήφιση χωρίς καμία διαβούλευση και προσυνεννόηση μεταξύ κομμάτων, Εκκλησίας, φορέων και εκπροσώπων της ιατρικής επιστήμης. Παρουσιάστηκε από την κυβέρνηση ως ανθρωπιστικό αίτημα να ψηφίσει η Βουλή, ως βήμα προόδου και ως εναρμόνιση με άλλα κράτη της Ευρώπης.
Η Ένωση Κεντρώων έχει βαθύτερα χαρακτηριστικά, την στήριξη των αδυνάτων, την εμπέδωση δημοκρατικών αξιών και τη διατήρηση αξιών και ηθών, όπως τα διδάσκει η Ορθόδοξη Πίστη μας.
Επειδή η ψηφοφορία και το κλίμα συζήτησης της Βουλής και το δημοσιογραφικό ευρύτερο περιβάλλον βοηθήσαν στην επιψήφιση του νομοσχεδίου, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδας, ως φανατική, οπισθοδρομική και απροσάρμοστη και επειδή από την Ευρώπη έχουμε φανεί ως τώρα ανήμποροι να κάνουμε τις οικονομικές και κοινωνικές μεταρρυθμίσεις με αποτέλεσμα ο ελληνικός λαός να υπόκειται σε ψυχοφθόρες και απάνθρωπες θυσίες,
Θεωρούμε ότι η Ελλάδα έχει ήθη και αξίες και δεν χρειάζεται καμία αντιγραφή εξ Ευρώπης στον τομέα αυτό, όλη της δε την δύναμη πρέπει να την εστιάσει στον εκσυγχρονισμό του κράτους και της οικονομίας.
Για τους ανωτέρω λόγους σας ζητούμε να μην υπογράψετε και να μην κυρώσετε τον νόμο που ψήφισε η Βουλή για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη και να τον επιστρέψετε στην Βουλή, προς πληρέστερη μελέτη και διαβούλευση.
Η μόνη χώρα που δεν έχει ανάγκη να αντιγράψει ξένα ήθη είναι η Ελλάδα, η χώρα που είναι άδικο να αγνοεί την επίσημη Εκκλησία της Ελλάδας και να φθάνουμε σήμερα στο σημείο, ένας αθλητικός σύλλογος να μπορεί να διατυπώσει γνώμη, όχι όμως η Ιερά Σύνοδος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών.
Επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες, θεωρώ ότι πρέπει να καλέσετε τον πρωθυπουργό να συζητήσετε το θέμα γιατί διαφορετικά η Ελλάδα θα συρθεί σε ένα επικίνδυνο πνευματικό και θρησκευτικό διχασμό.  

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων

                                          ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)