Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΘΕΛΟΥΝ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟ… ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Μουσουλμάνοι θέλησαν να προσευχηθούν στο χώρο του Πολεμικού Μουσείου και προκάλεσαν συναγερμό στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το πρώτο περιστατικό έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου, όταν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης αλλοδαπών μουσουλμάνων, 80 απ΄ αυτούς πήγαν στον προαύλιο χώρο του Πολεμικού Μουσείου και ζήτησαν να ασκήσουν εκεί τα θρησκευτικά τους δικαιώματα!!! Η ομάδα των 80 απομακρύνθηκε από την μικρή φρουρά που διαθέτει το Πολεμικό Μουσείο.
Τρεις μέρες μετά ακολούθησε νέο επεισόδιο. Αρχικά δύο αλλοδαποί μπήκαν στο χώρο του Πολεμικού Μουσείου και κατάφεραν να κλέψουν το κινητό υπαλλήλου που εργάζεται στο κυλικείο. Εκείνη τους αντιλήφθηκε και υποχρέωσε εκείνον που το είχε κλέψει να της το επιστρέψει. Της το έδωσε και τράπηκε σε φυγή.
Λίγη ώρα μετά οκτώ άλλοι αλλοδαποί εμφανίστηκαν στο Πολεμικό Μουσείο, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και άρχισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα να φωτογραφίζουν επιδεικτικά τα εκθέματα. Ο Αξιωματικός Ασφαλείας τους είπε ότι πρέπει να πληρώσουν εισιτήριο κι αυτοί αποχώρησαν σχεδόν τρέχοντας.
Μετά απ΄ αυτά τα περιστατικά η διοίκηση του Πολεμικού Μουσείου με έγγραφό της ενημέρωσε τη στρατιωτική ηγεσία ζητώντας αύξηση της φρουράς. Έγγραφο έστειλε και στην ΕΛΑΣ, ζητώντας να μεριμνήσει για τη λήψη μέτρων ασφαλείας.
Να επισημάνουμε ότι η ανεξιθρησκεία στην Ελλάδα είναι εξασφαλισμένη και εγγυημένη. Όπως και η άσκηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων οποιουδήποτε. Αλλά αυτά τα δύο περιστατικά παραπέμπουν αλλού…
Πενταπόσταγμα
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)