Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Κραυγή αγωνίας για τον ΕΔΟΕΑΠ – Απεργία πείνας από τέσσερις δημοσιογράφους (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Σχόλιο ιστολογίου:
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ, τα λέει όλα ...




 

του Γιώργου Θεοχάρη
Τη δική τους ξεχωριστή και θαρραλέα μάχη ώστε να αφυπνίσουν όλο το δημοσιογραφικό αλλά και πολιτικό κόσμο για το θέμα του που κινδυνεύει με κατάρρευση, δίνουν τέσσερις . Τις τελευταίες 7-10 ημέρες, προχώρησαν στη διαμαρτυρία αρχίζοντας απεργία πείνας και βρίσκονται έξω από τα γραφεία της στο κέντρο της Αθήνας φωνάζοντας «Όχι στη διάλυση του ΕΔΟΕΑΠ».

Οι τέσσερις γυναίκες, ζουν πλέον σε σκηνές και έχουν σταματήσει να τρέφονται. Μεγάλη τους επιθυμία είναι να δοθεί λύση για βιωσιμότητα του ΕΔΟΕΑΠ.

Όπως λέει η Μαρίνα Βήχου, στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ, στις 27 του μήνα σταματά και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από τον ΕΔΟΕΑΠ και πλέον η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη για όλους τους δημοσιογράφους. Οι συνταξιούχοι συνάδελφοι δεν έχουν λάβει τις επικουρήσεις του Σεπτεμβρίου.
Δείτε στο βίντεο τι δηλώνει η κ.Βήχου…







 

tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)