Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΤΣΙΠΡΑ


Τη στιγμή που ο οφειλέτης θα υποφέρει, θα στεναχωριέται και θα οδύρεται για την επικείμενη απώλεια του μοναδικού σπιτιού του, λόγω πλειστηριασμού, τη στιγμή αυτή ακριβώς ο αριστερός κ. Τσίπρας τον υποχρεώνει, με νόμο που ψήφισε (ΚΠολΔ), να ανέχεται μέσα στο σπίτι του, μπροστά σε όλη την οικογένειά του, να παρελαύνουν τα διάφορα "κοράκια" που πρόκειται να πλειοδοτήσουν στον πλειστηριασμό, για να ελέγξουν δήθεν το σπίτι που θα "κτυπήσουν".

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές και πέρα για πέρα απάνθρωπο και
ταπεινωτικό μέτρο για τους δύστυχους αυτούς ανθρώπους, από τον κ. Τσίπρα, που στην ουσία καταργεί ακόμα και αυτό το προστατευμένο από το Σύνταγμα (ποιο Σύνταγμα αλήθεια;) οικιακό άσυλο, όταν ο ίδιος κόπτεται δήθεν για ατομικά δικαιώματα κάποιων μειοψηφιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)