Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Αποκαλύπτουμε τους ανίκητους «μπαχαλάκηδες» …

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τους αντιεξουσιαστές που εμπνέουν τρόμο στα ΜΑΤ , τα αδίστακτα τάγματα αναρχικών που έχουν κάνει άνω- κάτω την Αθήνα
Για να καταλάβετε γιατί ακυρώσαμε την σύσταση και δράση ομάδων αντι-χούλιγκαν σε Αθήνα ( Εξάρχεια ) και Θεσσαλονίκη.
Για να καταλάβετε ¨τα παιχνίδια ¨ που παίζονται . Οι μεν διατηρούν και ¨καλλιεργούν ¨ αυτές τις έκνομες συμπεριφορές ως βαλβίδα αποσυμπίεσες της κοινωνίας . Μια συνταγή δηλαδή για να ¨περνάνε ¨ τα μέτρα των μνημονίων χωρίς αντίδραση της κοινωνίας , και για να μην φτάσουμε σε πραξικόπημα .( αντικαθιστούν δηλαδή ¨ελεγχόμενα¨ την δική σας κοινωνική αντίδραση και αγανάκτηση.)
Οι δε , ( που δεν είναι στην εκάστοτε κυβέρνηση ) για όλους τους άλλους λόγους οικονομικού και μικροπολιτικού συμφέροντος Αυτό είναι το γιατί κύριε Υπουργέ προστασίας του Πολίτη. Γιατί συνεχίζουμε να επιτρέπουμε την ανήθικη εκμετάλλευσης αυτών των παιδιών και μάλιστα , σε δημόσια θέα .
Αν σας πούμε ποιών παιδιά είναι αυτά , θα τιναχθείτε από το κάθισμά σας .
Ο συγκεκριμένος φορεί τώρα φακούς επαφής . Σύντομα θα έχει γραφείο μηχανικού μηχανολόγου .
Τον ανωτέρω έχουμε συναντήσει τουλάχιστον 2 φορές στην οδός Σουλτάνη . Έχει πάντως ωραίο κορίτσι .
50 ευρώ οι συγκεκριμένοι για 2-3 ώρες εργασίας στην εταιρεία «ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ » Α.Ε
Σταμάτησε την γυμναστική .
Μέλη του «Αναρχικό Δίκτυο Δημιουργίας Οχετός»
«ομαδικό συμβόλαιο» Ομάδας . Τους έχει ¨καρφώσει ¨ στην ασφάλεια ο γιατρός κάποιος ομάδας .
Ο ψηλός είναι γνωστός και στα σπασμένα πεζοδρόμια , οι άλλοι ¨φιλαράκια ¨ του
Έχει προσαχθεί στο Τ.Α Ομονοίας δύο φορές .
Κι όμως ο Γιάννης θα αστοχήσει .
Άλλα ¨φιλαράκια¨ του ψηλού .
Αυτοί κτύπησαν τον επόμενο ….
Υπάρχουν όμως τρία περιστατικά που δεν εντάσσονται στο ανωτέρω πλαίσιο και που σύντομα θα σας έχουμε νέα , αφού κάποιοι , θέλουν την αστυνομία ¨σε παθητική στάση ¨
Το 1ο είναι το προηγούμενο .Ο Ελληνοαυστραλός τουρίστας, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τους ανωτέρω κουκουλοφόρους, μετά την έξοδο του από κατάστημα στην οδό Ερμού.
Το 2ο -Αναρχικοί «σακάτεψαν» τον φαντάρο στην φωτογραφία γιατί τον πέρασαν για…Χρυσαυγίτη . Ο αδειούχος στρατιώτης που υπηρετούσε στην 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών έτυχε να είναι για έναν περίπατο στο Μοναστηράκι. Μη γνωρίζοντας ο νεαρός πως το κούρεμα έχει “ποινικοποιηθεί” από συγκεκριμένους .
Το 3ο , επίσης σοβαρό πρόσφατα , όταν τρεις ευέλπιδες μας δέχτηκαν επίθεση πισώπλατα και ύπουλα. Την ώρα εκείνη πάγαιναν προς το μετρό, ήταν στην περιοχή και δεν φορούσαν τις στολές τους. Άρχισαν να τους ξυλοκοπούν με μπουνιές και κλωτσιές ..». Απρόκλητη σωματική βλάβη άρθρο 308 Α του Ποινικού κώδικα κύριε εισαγγελέα και όχι μόνο . Αυτεπάγγελτος διωκόμενη σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις .
Σε αυτές τις τρεις περιπτώσεις και σε όποιες άλλες παρόμοιες , θα κάνουμε κάποιες εξαιρέσεις . Απλά θα τους ¨εξηγήσουμε ¨ ( όπως και σε κάποιους άλλους, ότι ) όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.
Ασχοληθήκαμε με άλλα θέματα , και πήραν ¨αέρα¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)