Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Μαχητικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά Τσίπρα στη Λάρισα


συγκεντρώσεις
Αγρότες με τρακτέρ υποδεχτήκαν τον Τσίπρα   
Ισχυρός αστυνομικός κλοιός προστάτευε τον Τσίπρα από την οργή του θεσσαλικό λαού
Πλήθος κόσμου συμμετείχε στις κινητοποιήσεις που οργάνωσαν φορείς της Θεσσαλίας ενάντια στο αναπτυξιακό συνέδριο – φιέστα, στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό.
Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, δεν επέτρεψαν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν το ξενοδοχείο, κατά τη διάκεια ομιλίας του πρωθυπουργού.
Εκατοντάδες  Θεσσαλοί από Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο και Καρδίτσα συμμετείχαν  στο κάλεσμα φορέων και οργανώσεων.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, φοιτητικοί και αγροτικοί σύλλογοι με δεκάδες τρακτέρ, δυναμικό παρών στο σημείο που
απέκλεισε η αστυνομία μπροστά από το ξενοδοχείο που διεξαγόταν το συνέδριο έδωσαν  μέλη της Λαϊκής Ενότητας, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της Λαϊκής Αντίστασης- Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ., η κίνηση «Σώστε τον Ερυθρό Σταυρό», και άλλοι διαδηλωτές και διαμαρτυρόμενοι.
Ολόκληρη η συνοικία βρισκόταν σε αστυνομικό κλοιό, με την κίνηση να έχει διακοπεί από τις 16:00 ενώ ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν αποκλείσει την περιοχή και πραγματοποιούσαν ελέγχους.
12
2
5
7
8
10
1
11
iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)