Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ...


Στην από 5 Νοεμβρίου 2011 εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky «Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ» η κ. Χαρίκλεια Νικόπουλου μας δίνει πολλές και σημαντικές πληροφορίες για τη δράση της στο Μ. Δέρειο και αποκαλύπτει ότι:« στην 3η λοιπόν σχολική χρονιά (2007-2008) σκέφτηκα να κάνω μια ανακαίνιση στο σχολείο, μια πλήρη ανακαίνιση και οφείλω να πω για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε Αθηναίους πολίτες οι οποίοι απλόχερα βοήθησαν να ανακαινίσουμε το σχολείο του Μ. Δερείου, ήταν πάρα πολύ συγκινητική η προσφορά τους, άνθρωποι οι οποίοι στέλναν χρήματα και μου λέγανε δεν θέλουμε να μα
ς στείλεις μια απόδειξη   αρκεί να ξέρουμε ότι πήρες αυτά τα λεφτά, ήταν πάρα πολύ συγκινητικό ….. φτιάχτηκε λοιπόν το σχολείο …… ανακαινίζεται λοιπόν το σχολείο από το μηδέν, δηλαδή, βάψιμο, κουρτίνες, τα θρανία αγοράστηκαν με προσφορά ενός δικηγόρου 15.000 € του κ. Μανέα, μας απέστειλε χρήματα και πήραμε εξ ολοκλήρου για όλο το σχολείο καινούργια θρανία, καινούργια τραπέζια, βιβλιοθήκες, τα πάντα, έμοιαζε σαν ένα ιδιωτικό σχολείο». 


ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ κ. ΜΑΝΕΑΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)