Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Αφήνουν ελεύθερα τους φυλακισμένους στην Τυνησία για να έρθουν στην Ευρώπη.
Ένα τεράστιο καινούργιο κύμα παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών έρχεται από την Τυνησία.  Το κύμα αυτό είναι χαρακτηριστικά επικίνδυνο γιατί η χώρα αυτή, η Τυνησία,  έχει ανοίξει τις φυλακές της και έχει αφήσει ελεύθερους  τους φυλακισμένους οι οποίοι στην συνέχεια με κάθε μέσον  περνάνε απέναντι στην Ιταλία  και από εκεί προωθούνται κατά ομάδες ή μεμονωμένα  προς την Ευρώπη.
Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλάνε για πάνω από 1600 καταδίκους ενώ ήδη 800 έχουν καταγραφεί από τις ιταλικές αρχές.
Καλώς τα δεχτήκαμε.
Το θέμα αυτό το έφερε στη δημοσιότητα με καταγγελία που έκανε ένας εκπρόσωπος ενός ιταλικού κόμματος που αντιτίθεται στην ελεύθερη διακίνηση παράνομων μεταναστών,  που ονομάζεται  Angelo Ciocca.
Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι στην 3η Πόλη της Σουηδίας το Malmö μέσα σε ένα μήνα είχαμε  102 ελεύθερους σκοπευτές  και με 35 βαριά τραυματισμένους. Η αστυνομία πλέον αδυνατεί να τους αντιμετωπίσει και σε κάθε απόπειρα να επέμβει καθώς οι παράνομοι μετανάστες επιτίθενται στους αστυνομικούς με πέτρες και βόμβες μολότοφ.

Στο επόμενο βίντεο άλλη μια ροή παράνομων μεταναστών που έχει εισβάλει στο Βέλγιο και από εκεί προσπαθεί με κάθε μέσο να περάσει πέρα στην Αγγλία.
Στην ίδια την Γερμανία η νεοταξική καγκελάριος Μέρκελ  έχει δηλώσει μεγαλόσχημα ότι το Ισλάμ είναι μέρος της Γερμανίας, παρά την ειρωνική απάντηση από τους μουσουλμάνους ότι η Γερμανία είναι  μέρος του νέο-ισλαμικού χαλιφάτου.

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ…ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟ, Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ (Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ιταλία, Ρώμη: Πόσοι αστυνομικοί χρειάζονται τελικά για να ακινητοποιήσουν έναν Αφρικανό παράνομο μετανάστη ο οποίος ήθελε να ταξιδέψει στο μετρό χωρίς εισητήριο;
Εδώ αναρωτιέται κανείς: Τελικά οι αστυνομικές δυνάμεις της Ρώμης και γενικότερα της Ιταλίας δεν είναι οπλισμένοι;
Μια θαρραλέα Ιταλίδα γυναίκα διαμαρτύρεται φωνάζοντας σε αδίστακτους λαθρο στο τρένο, λέγοντας τους πως ενώ η ίδια δουλεύει για να πληρώσει εισιτήρια με ποιο δικαίωμα απαιτούν οι ίδιοι να ταξιδεύουν δωρεάν σε συγκοινωνίες κλπ, όπου όλα αυτά είναι με έξοδα μάλιστα των ίδιων των Ιταλών;
Τότε ένας από αυτούς της απαντά θρασύτατα «Σκάσε γυναίκα» και συνεχίζουν αμέριμνα τη διαδρομή τους αγνοώντας τις κραυγές διαμαρτυρίας της γυναίκας αυτής.
Οδηγός λεωφορείου στην Parma της Ιταλίας προσπαθεί να αποτρέψει τους λαθρο να μπουν στο λεωφορείο χωρίς εισιτήριο και δείτε πώς τον αντιμετωπίζουν και τι τον κάνουν.
«Oι μετανάστες φτάνουν στην Ιταλία με δικά μας έξοδα και, πάνω απ ‘όλα μας αποκαλούν και ρατσιστές. Αυτοί είναι οι νέοι πόροι που ο πρόεδρος του χώρου BOLDRINI θέλουν να βάλουν στα σπίτια όλων των Ιταλών, απλά παράλογο», λέει ένας Ιταλός πολίτης.
«Εσάς μετανάστες να σας πάρουν οι πολιτικοί μας, θρησκευτικοί ηγέτες μας κ.α και να σας φιλοξενούσαν στα σπίτια τους. Τα ξενοδοχεία προορίζονται για τους σεισμόπληκτους και όχι στους ανθρώπους που δεν έχουν σεβασμό απέναντι στον ιταλικό λαό», συνεχίζει ο Ιταλός πολίτης.
Στο παρακάτω βίντεο στην Νάπολη της Ιταλίας μπορείτε να δείτε τι κάνουν οι Αφρικανοί λαθρο όταν δεν τους ανοίγει την πόρτα ο οδηγός λεωφορείου.
Αφόρητη πλέον η κατάσταση με λαθρο στην Ιταλία.
Ένα δροσερό μπανάκι στην Fontana Romana.
Δείτε πώς η ρωσική αστυνομία αντιμετωπίζει τους μετανάστες που δεν σέβονται τον Νόμο.
Η Ιταλία δεν έχει καμία δυνατότητα να ξαποστείλει παράνομους μετανάστες οι οποίοι διαπράττουν εγκλήματα στη χώρα της. Όπως δείχνουν τα πράγματα, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, ο τουρισμός της Ευρώπης αναμένεται να νεκρωθεί μαζί με την ίδια την ήπειρο η οποία όπως φαίνεται θα καταρεύσει το πολύ σε μια δεκαετία.
Ο Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος κατηγορώντας σφόδρα όσους δεν αποδέχονται τους λαθρό ισχυρίζεται πως «η μέριμνα για την διαφύλαξη της πολιτισμικής ταυτότητας στη Δύση δεν δικαιολογεί την ευρέα αντίσταση στη μαζική μουσουλμανική μετανάστευση». «Να προσέξουμε την δυσανέχεια, την φυλετική διάκριση και την ξενοφοβία που έχουν εξαπλωθεί σε όλη την ήπειρο», επαναλαμβάνει ο Φραγκίσκος.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)